Print Danmark ApS​

Hos Print Danmark har vi specialiseret os i dokument-workflow, print-­infrastruktur, grafiske løsninger og tilbehør til det moderne kontor. Vi er Sharp Business Partner med kontorer i København og Odense.

Vores opgave er at lette og effektivisere din hverdag når det gælder print, kontorartikler og håndtering af digitale og papirbårne informationer. Derfor er vores konsulenter specialister på netop disse områder.

Vi tilbyder vores kunder et tæt samarbejde, med faste statusmøder, hvor vi sammen vurderer om den nuværende løsning stadig er den optimale. Samtidigt sørger vi for en fortløbende sparring og rådgivning i forhold til vores ydelser.

Husk, at selv små effektiviseringer og tidsbesparelser, når det gælder daglige arbejdsgange, kan på årsbasis løbe op i en væsentlig besparelse af både omkostninger og ressourcer.​

 

Professionelle skærme​

Vores professionelle produkter har særlige evner, herunder 24/7 drift, liggende, stående og vandrette installationsmuligheder, samt skærme med høj lysstyrke og høj opløsning for at sikre optimal effekt under alle forhold og alle lokationer.

Med udgangspunkt i vores lederskab i lysdiode-skærme fortsætter vi med at fokusere vores ekspertise på udviklingen af nye teknologier for at sikre at vores omfattende sortiment af innovative produkter sætter os i stand til at opfylde kravene i alle mulige professionelle skærmscenarier.

Large ​Format Displays

Interaktive modeller

4K-UHD-modeller​

Videovægsmodeller​

profesionelle skærme

 

Print Danmark ApS​ Ballerup, Danmark
ER DU I DAG ANSAT SOM TELEFONSÆLGER AF MOBILAFTALER, AVISABONNEMENTER, ANNONCEPLADSER, STRØM, FAGFORENINGER ETC. OG KUNNE DU GODT TÆNKE DIG NOGET MERE HÅNDGRIBELIGT, MED BEDRE VILKÅR OG EN VÆSENTLIG BEDRE LØN? SÅ RING TIL OS! ​ ​ Målrettet og motiveret telesælger med højt energiniveau Print Danmark søger motiveret og engageret telesælger som har hunterprofil, er målrettet, selvstændig og kvalitetsbevidst. ​ Dine arbejdsopgaver: Som konsulent hos Print Danmark bliver du en del af vores telesalgafdeling, hvor vindermentalitet og arbejdsglæde er i højsædet. Din primære salgskontakt foregår på telefonen, hvor du vil komme til at foretage B2B-opkald med henblik på nysalg, men det forventes også, at du afholder udvalgte kundebesøg. Du vil blive målt på forskellige indsatser, så det er vigtigt, at du motiveres af succes og konkurrence. ​ Vores forventninger til dig: Du brænder for telesalg og har meget gerne erfaring med dette, men det er intet krav Du er god til at argumentere for din sag Du er resultatorienteret, har et stort drive og lader dig ikke slå ud af afvisninger Du elsker at nå ambitiøse mål og tage ansvar Du er struktureret i din måde at arbejde på og kan prioritere din tid Du er udadvendt og formår at skabe tillid, relationer og interesse gennem telefonen Du er lærenem, ønsker at bidrage positivt til fællesskabet og udfordring og fleksibilitet falder dig naturligt ​ Vi tilbyder: En stilling i et godt arbejdsklima og med gode kollegaer En arbejdsplads hvor det sociale fællesskab vægtes højt Fast løn samt en meget attraktiv provision og bonusordning Arbejdstid på hverdage mellem kl. 08.30 – 16.30 Arbejdspladsen ligger i Glostrup Tiltrædelse snarest ​ Er du interesseret? Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Salgsdirektør Flemming Petersen på tlf.  40 20 55 98 . ​ Om Print Danmark Hos Print Danmark har vi specialiseret os i dokument-workflow, print-­infrastruktur, grafiske løsninger og tilbehør til det moderne kontor. Vores opgave er at lette og effektivisere kundernes hverdag når det gælder print, kontorartikler og håndtering af digitale og papirbårne informationer. Derfor er vores konsulenter specialister på netop disse områder. ​ ​Vi tilbyder vores kunder et tæt samarbejde, med faste statusmøder, hvor vi sammen vurderer, om den nuværende løsning stadig er den optimale. Samtidig sørger vi for en fortløbende sparring og rådgivning i forhold til vores ydelser. Vi ved, at selv små effektiviseringer og tidsbesparelser, når det gælder daglige arbejdsgange, på årsbasis kan løbe op i en væsentlig besparelse af både omkostninger og ressourcer.
06 Dec, 2018
Print Danmark ApS​ Ballerup, Danmark
ER DU I DAG ANSAT SOM TELEFONSÆLGER AF MOBILAFTALER, AVISABONNEMENTER, ANNONCEPLADSER, STRØM, FAGFORENINGER ETC. OG KUNNE DU GODT TÆNKE DIG NOGET MERE HÅNDGRIBELIGT, MED BEDRE VILKÅR OG EN VÆSENTLIG BEDRE LØN? SÅ RING TIL OS! ​ ​ Målrettet og motiveret mødebooker med højt energiniveau Print Danmark søger motiveret og engageret mødebooker som har hunterprofil, er målrettet, selvstændig og kvalitetsbevidst. ​ Dine arbejdsopgaver: Som konsulent hos Print Danmark bliver du en del af vores mødebookingafdeling, hvor vindermentalitet og arbejdsglæde er i højsædet. Din primære salgskontakt foregår på telefonen, hvor du vil komme til at foretage B2B-opkald med henblik på mødebooking. Du vil blive målt på forskellige indsatser, så det er vigtigt, at du motiveres af succes og konkurrence. ​ Vores forventninger til dig: Du brænder for mødebooking og har meget gerne erfaring med dette Du er god til at argumentere for din sag Du er resultatorienteret, har et stort drive og lader dig ikke slå ud af afvisninger Du elsker at nå ambitiøse mål og tage ansvar Du er struktureret i din måde at arbejde på og kan prioritere din tid Du er udadvendt og formår at skabe tillid, relationer og interesse gennem telefonen Du er lærenem, ønsker at bidrage positivt til fællesskabet og udfordring og fleksibilitet falder dig naturligt ​ Vi tilbyder: En stilling i et godt arbejdsklima og med gode kollegaer En arbejdsplads hvor det sociale fællesskab vægtes højt Fast løn samt en meget attraktiv provision og bonusordning Arbejdstid på hverdage mellem kl. 08.30 – 16.30 Arbejdspladsen ligger i Glostrup Tiltrædelse snarest ​ Er du interesseret? Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Salgschef Lars Larsen på tlf.  50 60 43 94 . ​ Om Print Danmark Hos Print Danmark har vi specialiseret os i dokument-workflow, print-­infrastruktur, grafiske løsninger og tilbehør til det moderne kontor. Vores opgave er at lette og effektivisere kundernes hverdag når det gælder print, kontorartikler og håndtering af digitale og papirbårne informationer. Derfor er vores konsulenter specialister på netop disse områder. ​ ​Vi tilbyder vores kunder et tæt samarbejde, med faste statusmøder, hvor vi sammen vurderer, om den nuværende løsning stadig er den optimale. Samtidig sørger vi for en fortløbende sparring og rådgivning i forhold til vores ydelser. Vi ved, at selv små effektiviseringer og tidsbesparelser, når det gælder daglige arbejdsgange, på årsbasis kan løbe op i en væsentlig besparelse af både omkostninger og ressourcer.
06 Dec, 2018
Print Danmark ApS​ Ballerup, Danmark
  Er du interesseret i et job i en ung, dynamisk og hurtigt voksende virksomhed, hvor du kan være med til at præge udviklingen? ​Har du erfaring som Salgskonsulent til B2B-markedet, Key Account Management eller er du en dygtig telesælger modtager vi gerne en ansøgning fra dig. Har du ikke erfaring, men har det rette drive og ambitioner hører vi også gerne fra dig.   ​ Om Print Danmark Hos Print Danmark har vi specialiseret os i dokument-workflow, print-­infrastruktur, grafiske løsninger og tilbehør til det moderne kontor. Vores opgave er at lette og effektivisere kundernes hverdag når det gælder print, kontorartikler og håndtering af digitale og papirbårne informationer. Derfor er vores konsulenter specialister på netop disse områder. ​ ​Vi tilbyder vores kunder et tæt samarbejde, med faste statusmøder, hvor vi sammen vurderer, om den nuværende løsning stadig er den optimale. Samtidig sørger vi for en fortløbende sparring og rådgivning i forhold til vores ydelser. Vi ved, at selv små effektiviseringer og tidsbesparelser, når det gælder daglige arbejdsgange, på årsbasis kan løbe op i en væsentlig besparelse af både omkostninger og ressourcer.
28 Aug, 2018
 anbefalJOB    
CVR 38940104  -  © 2019 

Betalingsmåder