Print Danmark

Hos Print Danmark har vi specialiseret os i dokument-workflow, print-­infrastruktur, grafiske løsninger og tilbehør til det moderne kontor. Vi er Sharp Business Partner med kontorer i København og Odense.

Vores opgave er at lette og effektivisere din hverdag når det gælder print, kontorartikler og håndtering af digitale og papirbårne informationer. Derfor er vores konsulenter specialister på netop disse områder.

Vi tilbyder vores kunder et tæt samarbejde, med faste statusmøder, hvor vi sammen vurderer om den nuværende løsning stadig er den optimale. Samtidigt sørger vi for en fortløbende sparring og rådgivning i forhold til vores ydelser.

Husk, at selv små effektiviseringer og tidsbesparelser, når det gælder daglige arbejdsgange, kan på årsbasis løbe op i en væsentlig besparelse af både omkostninger og ressourcer.​

 

Professionelle skærme​

Vores professionelle produkter har særlige evner, herunder 24/7 drift, liggende, stående og vandrette installationsmuligheder, samt skærme med høj lysstyrke og høj opløsning for at sikre optimal effekt under alle forhold og alle lokationer.

Med udgangspunkt i vores lederskab i lysdiode-skærme fortsætter vi med at fokusere vores ekspertise på udviklingen af nye teknologier for at sikre at vores omfattende sortiment af innovative produkter sætter os i stand til at opfylde kravene i alle mulige professionelle skærmscenarier.

Large ​Format Displays

Interaktive modeller

4K-UHD-modeller​

Videovægsmodeller​

profesionelle skærme

 

Print Danmark Rødovre, Danmark
  Er du interesseret i et job i en ung, dynamisk og hurtigt voksende virksomhed, hvor du kan være med til at præge udviklingen? ​Har du erfaring som Salgskonsulent til B2B-markedet, Key Account Management eller er du en dygtig telesælger modtager vi gerne en ansøgning fra dig. Har du ikke erfaring, men har det rette drive og ambitioner hører vi også gerne fra dig.   ​ Om Print Danmark Hos Print Danmark har vi specialiseret os i dokument-workflow, print-­infrastruktur, grafiske løsninger og tilbehør til det moderne kontor. Vores opgave er at lette og effektivisere kundernes hverdag når det gælder print, kontorartikler og håndtering af digitale og papirbårne informationer. Derfor er vores konsulenter specialister på netop disse områder. ​ ​Vi tilbyder vores kunder et tæt samarbejde, med faste statusmøder, hvor vi sammen vurderer, om den nuværende løsning stadig er den optimale. Samtidig sørger vi for en fortløbende sparring og rådgivning i forhold til vores ydelser. Vi ved, at selv små effektiviseringer og tidsbesparelser, når det gælder daglige arbejdsgange, på årsbasis kan løbe op i en væsentlig besparelse af både omkostninger og ressourcer.
28 Aug, 2018