LOXAM

LOXAM – den naturlige partner for bygge- og anlægsvirksomheder

Vi plejer at sige, "du har hænderne – vi har maskinerne". 

Vores kerneforretning er at udleje værktøj og materiel til den danske bygge- og anlægsbranche samt private.
Men faktisk kan vi hjælpe dig med meget mere end skurvogne, gravemaskiner og håndværktøj.
For udover at stille håndværktøj og materiel til rådighed, så kan LOXAM også hjælpe med etablering
af byggepladsen samt servicering af byggepladsen gennem hele byggeperioden.

LOXAM er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret. Det er vi, fordi vi mener at kvalitetsstyring og miljøledelse kan hjælpe os med konstant, at forbedre os – så du kan være sikker på altid, at få de sikre, gode og mest miljøvenlige løsninger hos os.

LOXAM er Europas største udlejer af materiel til entreprenører og håndværkere.
LOXAM etablerede sig i Danmark i 2007 ved at købe DNE Materieludlejning A/S og JJ Maskinudlejning A/S.

LOXAM har 29 afdelinger i Danmark med i alt ca. 300 medarbejdere og råder via det internationale netværk over en materielportefølje på mere end 300.000 enheder.

LOXAM er til stede i Frankrig, Marokko, Brasilien, Colombia, Belgien, Tyskland, Irland, Luxembourg, Holland, Norge, Portugal, Spanien, Italien, Schweiz, Storbritannien, Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Saudi-Arabien, Forenede Arabiske Emirater og Danmark. Koncernen beskæftiger ca. 7.900 medarbejdere fordelt på 750 afdelinger. 

 

LIFA
LOXAM Roskilde, Danmark
Er du ordrebehandler med kundeservice i dit DNA og har du kendskab til udlejnings- og entreprenørbranchen?   Så er du måske vores næste udlejningskonsulent i Roskilde Rental Vi har rigtig travlt og vores forretning har fuld fart på - derfor søger vi en dygtig og velkvalificeret udlejningskonsulent til omgående tiltrædelse. Så er du vant til arbejdet på en byggeplads, Har hænderne skruet rigtigt på og har erfaring med branchen, kendskab til materiellet og har du lyst til at arbejde for Europas største udlejer af maskiner, lifte, skurvogne og andet materiel samt være en aktiv del af en ISO-certificeret, succesfuld virksomhed, så hører vi gerne fra dig.   I afdelingen Du vil indgå i vores udlejningsteam i afdelingen i Roskilde. Her vil du servicere vores kunder, ordrebehandle og udleje materiel til vores kunder i området. Først og fremmest ekspederer og ordrebehandler du kundernes bestillinger, forbereder korrekte leveringer til tiden samt rådgiver og bistår vores kunder i alle spørgsmål om udlejning af vores materiel. Du skal vide, at som ISO certificeret virksomhed er der høje krav til dokumentation og administrativ opfølgning. Du refererer til afdelingslederen. Stillingen ønskes som sagt besat snarest.   Opgaverne er: håndtere alle former for kundehenvendelser effektiv og professionel ordrebehandling af udlejningsaftaler indgå som en integreret del af udlejningsteamet i løsning af alle typer af opgaver i kundeservice og udlejning rådgive kunder om løsninger af opgaver med henblik på udlejning og salg være engageret, proaktiv og udføre relationsskabende kundeservice i telefonen, på skrivebordet og på pladsen samarbejde med resten af teamet i afdelingen - i en positiv og deltagende ånd selv kunne pakke en ordre ved at klargøre maskiner og andet materiel på pladsen, klar til afhentning. disponere og planlægge intern og ekstern transport i forhold til materiellets tilgængelighed følge op på gennemførte udlejninger, leveringer og kundehenvendelser og rapportere i de anvendte systemer   Den ideelle kandidat trives i et travlt og beslutningskrævende miljø og er klar til at tage fat. Du kan have forskellige indgangsvinkler til jobbet, men som nævnt vil det være en fordel, hvis du har erfaring med branchen og byggepladser, kendskab til materiellet og har erfaring med udlejning af entreprenørmateriel.   Vi holder samtaler løbende så send din ansøgning med det samme. Skriv venligst hvor du har set opslaget. Spørgsmål ang. stillingen kan rettes til Afdelingsleder Thomas Hune på 61 20 08 57.
14 Feb, 2019