N.C. Nielsen A/S

Tag N.C. Nielsen med på råd, når du skal løse dine interne transportudfordringer. Vi er Danmarks største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner. Positionen er opnået gennem mange års målrettet arbejde med høj produktkvalitet, service og forretningsforståelse i en række brancher.

N.C. Nielsen tilbyder komplette løsninger, der matcher alle udfordringer inden for intern transport. Vi udvikler individuelt tilpassede kundeløsninger. Uanset om det gælder små palleløftervogne til intern logistik, terminaltraktorer til havne eller de helt store heavy duty-maskiner.

Vi importerer og forhandler de verdenskendte brands Linde, Terberg, Konecranes, Combilift og Baumann - og samarbejder med TII-Group omkring Scheuerle og Nicolas om SPMT-trailere. Vi forhandler Allison transmissioner, TAB industribatterier og vores egenudviklede Lithium-ION batterier.  Samtidig tilbyder vi de specialbyggede førerløse truck fra AGV Scandinavia.

Dagligt har vi over 100 servicemontører på vejene. De bakkes op af en landsdækkende serviceorganisation – og suppleres af branchens største reservedelslager. Desuden tilbyder N.C. Nielsen Skandinaviens største udvalg af brugte maskiner og udstyr – på nettet eller i vores moderne showroom i Balling.

 

LIFA
N.C. Nielsen A/S Balling, Danmark
  Om jobbet Du bliver en del af et stærkt og engageret team af mekanikere, som brænder for det de laver. Arbejdet består i klargøring og renovering af primært el-gaffeltruck og lagerteknik. Fejlsøgning og justeringer sker i stort omfang via PC, som man kender fra autobranchen.   Dine kvalifikationer Du er faglært mekaniker og har hænderne skruet rigtigt på. Du har muligvis erfaring med eller kendskab til truck-branchen eller lignende samt IT-kendskab på almindelig brugerniveau. Derudover forventer vi, at du - er selvstændig og engageret i dit arbejde - har ordenssans og er kvalitetsbevidst   Vi tilbyder Vi har en aktiv personaleforening samt en sundhedsforsikring og derudover tilbyder vi -et åbent og uformelt miljø - kantineordning - løn efter kvalifikationer   Hos N.C. Nielsen er der ikke langt fra tanke til handling. Vi lægger vægt på, at der er et godt miljø, en uformel omgangstone og muligheder for udvikling. Derudover tilbyder vi sundhedsforsikring, sundhedsordning samt medlemskab af vores aktive personaleforening. Læs mere om virksomheden og hverdagen på www.nc-nielsen.dk/jobs  
14 Feb, 2019