N.C. Nielsen A/S

Tag N.C. Nielsen med på råd, når du skal løse dine interne transportudfordringer. Vi er Danmarks største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner. Positionen er opnået gennem mange års målrettet arbejde med høj produktkvalitet, service og forretningsforståelse i en række brancher.

N.C. Nielsen tilbyder komplette løsninger, der matcher alle udfordringer inden for intern transport. Vi udvikler individuelt tilpassede kundeløsninger. Uanset om det gælder små palleløftervogne til intern logistik, terminaltraktorer til havne eller de helt store heavy duty-maskiner.

Vi importerer og forhandler de verdenskendte brands Linde, Terberg, Konecranes, Combilift og Baumann - og samarbejder med TII-Group omkring Scheuerle og Nicolas om SPMT-trailere. Vi forhandler Allison transmissioner, TAB industribatterier og vores egenudviklede Lithium-ION batterier.  Samtidig tilbyder vi de specialbyggede førerløse truck fra AGV Scandinavia.

Dagligt har vi over 100 servicemontører på vejene. De bakkes op af en landsdækkende serviceorganisation – og suppleres af branchens største reservedelslager. Desuden tilbyder N.C. Nielsen Skandinaviens største udvalg af brugte maskiner og udstyr – på nettet eller i vores moderne showroom i Balling.