KIBO Sikring

KIBO Sikring projekterer, installerer og servicerer små og store løsninger inden for mekanisk sikring, elektronisk overvågning samt brandsikring. Vi tilbyder enkle stand alone-løsninger som fx opsætning af hegn og skydeport. Men vi varetager også store komplekse sikringsløsninger, hvor brandsikring, mekanisk sikring og elektronisk overvågning er integreret i én samlet løsning.  Vi har et stort udvalg af serviceaftaler, og med fire regionsopdelte afdelinger dækker vi hele landet.

Hos KIBO Sikring gør vi meget mere end at passe på Kongehuset. Vi sørger for sikre rammer om børn og syge i landets institutioner. Vi beskytter landets forsyningsvirksomheder, så du altid kan få rent vand, varme og elektricitet. Vi forhindrer forretningskritiske nedbrud som følge af indbrud eller brand i danske virksomheder. Og vi får driftsøkonomien i terrorsikrede havne til at hænge sammen, fordi vi med vores sikringsløsninger optimerer havnepersonalets arbejdsgange.

Uanset størrelse og risikoprofil er vi som 360 graders sikringspartner dedikerede til at skabe trygge rammer om mennesker og vitale værdier. 

Skal vi også passe på dig og dine værdier?

Lars Kramer, administrerende direktør