S. Guldfeldt Nielsen A/S

Værksted016.jpg - 435x480 2539x2830 - Navn 2540x2582

S. Guldfeldt Nielsen A/S

er en velkonsolideret tømrer- og snedkervirksomhed, der udfører bygge- og serviceopgaver for professionelle bygherrer, erhvervsvirksomheder, forsikringsselskaber og offentlige instanser.

 

Vi løser alle former for bygge- og serviceopgaver; herunder vedligehold, byfornyelse og specielopgaver med egenproduktion af tømrer- og snedkerarbejde i vores værksted.

 

Det tætte samarbejde med kunderne er kendetegnet ved vores værdier ”kvalitet og ordholdenhed”, som er de leveregler, vi opererer ud fra, og som går igen i alt, hvad vi foretager os. 

 

Alle opgaver udføres på et kvalitetsniveau, som gør det naturligt for kunderne at vælge os næste gang, de skal bruge en professionel samarbejdspartner.

Skal vi beregne
dit næste projekt?

Så kontakt vores team af byggeledere!

Telefon 6612 1834

 

Find en bestemt byggeleder buttonArrow.png

Arbejdsmiljø

For os hænger kvalitet og arbejdsmiljø uløseligt sammen. Vi ønsker ikke at udsætte vores medarbejdere for risici eller skader.

billed.asp?type=orginal&resize=202x500&id=3701&gid=156&kode=feiBGWFuuwOm arbejdsmiljø refArrow.png

Værksted

På snedkerværkstedet kan vi fremstille specielle døre, vinduer, gulve, gerigter og fodpaneler og specielt inventar.

billed.asp?type=orginal&resize=202x500&id=3723&gid=161&kode=zyCV0gYOOQSnedkerværkstedet refArrow.png

Serviceopgaver

Guldfeldts serviceafdeling er så stor at opgaver kan løses straks.

billed.asp?type=orginal&resize=202x500&id=3861&gid=162&kode=HGK28o6WWY24 timer i døgnet refArrow.png

Specialopgaver

Vi sætter en ære i konstant at uddanne vores folk i de håndværksmæssige traditioner og teknikker.

billed.asp?type=orginal&resize=202x500&id=3862&gid=121&kode=326ouKsiikVi er specialister refArrow.png

S. Guldfeldt Nielsen A/S Sivmosevænget 4, Odense, Danmark
Trives du i en hverdag, hvor højt aktivitetsniveau og samarbejde er i fokus? Har du et roligt overblik og en evne til at skabe gode resultater? Har du en interesse for administrationens mange facetter og flair for at skabe gode relationer? Så er det dig, vi leder efter!   Vi søger en skarp og motiveret kontorelev med speciale i administration Som elev i vores fællesadministration arbejder du sammen med 9 andre kompetente og dedikerede medarbejdere, der hjælper hinanden og kollegaerne i hele koncernen. Du vil blive klædt godt på til de mange forskelligartede opgaver, du kommer til at løse gennem din elevtid hos os.   Vores forventninger til dig Du har bestået EUX, HHX eller tilsvarende med gode resultater. Du er ambitiøs, fleksibel og kvalitetsbevidst og har hjertet og hjernen med i de ting, du udfører. Du er udadvendt, imødekommende og yder en god service både internt og eksternt. Du tør tage ansvar og bringer dine egne idéer og tanker med. Du kan identificere dig med vores kerneværdier, kvalitet og ordholdenhed.   Vi tilbyder En attraktiv uddannelsesplads, der udfordrer dig fagligt og giver dig et godt afsæt til din videre karriere. Du får mulighed for at præge din egen arbejdsdag, hvilket er vigtigt for både os og dig. Herudover tilbyder vi en række interessante personalearrangementer, ligesom du får mulighed for at deltage i et spændende efteruddannelsesforløb.   Ansøgning Vil du med på holdet? Så send din ansøgning og dit CV via www.guldfeldt.dk hurtigst muligt.  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte regnskabschef, Annette Uller, på telefon 6312 8701 eller via mail abu@guldfeldt.dk .
12 Nov, 2018
S. Guldfeldt Nielsen A/S Sivmosevænget, Odense, Danmark
Vi har i S. Guldfeldt Nielsen A/S stor tilgang af nye og spændende projekter, og søger derfor 1-3 dygtige og ansvarsfulde servicesvende til vores serviceafdeling. Du skal være: udlært tømrersvend og dygtig til dit arbejde selvstændig og ansvarsbevidst engageret og motiveret en holdspiller som selv bidrager til et godt arbejdsmiljø Vi tilbyder: gode kollegaer og ordnede forhold løn efter kvalifikationer pension og sundhedsforsikring gode muligheder for efteruddannelse   Er det dig? Så ring straks til Afdelingschef, Frederik Rasmussen på 4080 8570 eller upload din ansøgning og CV på vores hjemmeside
07 Nov, 2018
Fuldtid
S. Guldfeldt Nielsen A/S Sivmosevænget 4, Odense, Danmark
Vi har i S. Guldfeldt Nielsen A/S stor tilgang af nye og spændende projekter, og søger derfor omkring 20 ansvarsfulde tømrersvende, gerne hele sjak, til forskellige byggeprojekter af både større og mindre karakter. Du skal være: udlært tømrersvend og dygtig til dit arbejde ansvarsbevidst engageret og motiveret   Er det dig? Så ring straks til Byggeleder, Erik Petersen på 4080 8582
08 Okt, 2018
S. Guldfeldt Nielsen A/S Fyn, Danmark
Vi behandler naturligvis din ansøgning dybt fortroligt, og du hører fra os, når og hvis vi har noget at tilbyde dig.     S. Guldfeldt Nielsen A/S er en velkonsolideret tømrer- og snedkervirksomhed, der udfører bygge- og serviceopgaver for professionelle bygherrer, erhvervsvirksomheder, forsikringsselskaber og offentlige instanser.   Vi løser alle former for bygge- og serviceopgaver; herunder vedligehold, byfornyelse og specielopgaver med egenproduktion af tømrer- og snedkerarbejde i vores værksted.   Det tætte samarbejde med kunderne er kendetegnet ved vores værdier  ”kvalitet og ordholdenhed” , som er de leveregler, vi opererer ud fra, og som går igen i alt, hvad vi foretager os.    Alle opgaver udføres på et kvalitetsniveau, som gør det naturligt for kunderne at vælge os næste gang, de skal bruge en professionel samarbejdspartner. Skal vi beregne dit næste projekt? Så kontakt vores team af byggeledere! Telefon 6612 1834   Find en bestemt byggeleder  Arbejdsmiljø For os hænger kvalitet og arbejdsmiljø uløseligt sammen. Vi ønsker ikke at udsætte vores medarbejdere for risici eller skader. Om arbejdsmiljø  Værksted På snedkerværkstedet kan vi fremstille specielle døre, vinduer, gulve, gerigter og fodpaneler og specielt inventar. Snedkerværkstedet  Serviceopgaver Guldfeldts serviceafdeling er så stor at opgaver kan løses straks. 24 timer i døgnet  Specialopgaver Vi sætter en ære i konstant at uddanne vores folk i de håndværksmæssige traditioner og teknikker. Vi er specialister     
02 Aug, 2018
Fuldtid
S. Guldfeldt Nielsen A/S Fyn, Danmark
Da vi har travlt, søger vi en ambitiøs projektleder til at indgå i et team af kvalificerede medarbejdere. Med direkte reference til vores adm. direktør får du mulighed for at skabe resultater samt præge udviklingen i en af Fyns førende tømrer-snedkervirksomheder. Vores værdier, kvalitet og ordholdenhed, bliver en naturlig del af din hverdag, hvorfor det er vigtigt, at du kan efterleve og identificere dig med dem.   Dine opgaver bliver: at planlægge, opstarte og gennemføre byggesager at have det overordnede ansvar for at projekterne gennemføres som aftalt at indgå i tæt dialog og samarbejde med interne såvel som eksterne parter at sikre sammenhængen mellem kapacitet og opgaver at sikre overholdelse af budgetter, tidsplaner og arbejdsmiljømæssige krav.   Din profil Du er formentlig uddannet tømrer eller snedker og har suppleret med en uddannelse som bygningskonstruktør eller -ingeniør, og du har erfaring inden for hoved- og totalentreprise, hvor du sætter en ære i at følge dine projekter tæt gennem hele processen fra opstart til den endelige overdragelse til kunden. Som person er du professionel, engageret, fleksibel, an­svars­fuld og omhyggelig, hvad enten det drejer sig om kunder, medarbejdere eller arbejdsopgaver. Som projektleder er du god til at vise vejen for medarbejderne, og du styrer dine projekter med stor omhu.   Vi forventer, du er kvalitetsbevidst og ordholdende professionel og ansvarsfuld kommunikerende og motiverende.   Du får en spændende hverdag med engagerede kolleger og varierende opgaver inden for: Ledelse og planlægning Økonomistyring og kvalitetssikring Sikkerhed og arbejdsmiljø.   Vi tilbyder en selvstændig stilling, hvor du er med til at sætte dagsordenen gode muligheder for efteruddannelse et uformelt og åbent arbejdsmiljø.   Med direkte reference til adm. direktør, Kim Birkerød, får du mulighed for at præge udviklingen i en spændende og yderst velrenommeret virksomhed.   Ansøgninger vil blive behandlet løbende og stillingsopslaget taget ned igen, når vi har fundet den rette! Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør, Kim Birkerød Kim Birkerød Adm. direktør Mail:   knb@guldfeldt.dk Mobil: 4080 8593 Kim arbejder efter devisen "sig hvad du gør og gør, hvad du siger". Med dette i baghovedet styrer Kim sine projekter på professionel vis og er ofte et skridt foran, når der skal løses problemstillinger. Kim er god til at vise vejen, og han går altid forrest, når der opstår udfordringer.
25 Jun, 2018
Fuldtid
S. Guldfeldt Nielsen A/S Fyn, Danmark
Som en af Fyns førende tømrer-snedkervirksomheder vil du få rig mulighed for at anvende din tillærte viden fra studiet i praksis, herunder:   Fagtilsyn Kalkulation Styring og ledelse Sikkerhed og arbejdsmiljø Deltagelse i byggemøder m.m. Projektgranskning og kvalitetskontrol (Ajour) Udarbejdelse af tids-og arbejdsplaner Korrespondance med byggeledelse og underentreprenører m.m.   Vil du med på holdet til efteråret 2018 så send os allerede nu en motiveret ansøgning.   Ansøgninger vil blive behandlet løbende og stillingsopslaget tages ned igen, når vi har fundet de rette!   Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte adm. direktør, Kim Birkerød   Kim Birkerød Adm. direktør Mail:  knb@guldfeldt.dk Mobil: 4080 8593 Kim arbejder efter devisen "sig hvad du gør og gør, hvad du siger". Med dette i baghovedet styrer Kim sine projekter på professionel vis og er ofte et skridt foran, når der skal løses problemstillinger. Kim er god til at vise vejen, og han går altid forrest, når der opstår udfordringer.
12 Jun, 2018
 anbefalJOB    
CVR 38940104  -  © 2018