Kaj Bech A/S

irmaet blev stiftet 1. november 1946 af Kaj Bech. Firmaets start lige efter krigen var præget af efterkrigstiden med mangel på materialer, og opgaverne var koncentreret i og omkring Holstebro.

Da der kom gang i hjulene efter krigen i sidste halvdel af 1950-erne blev aktivitetsområdet gradvist udvidet til hele det Nordvestjyske område. Kaj Bech A/S har sat sit præg på hele regionen med mange store byggeprojekter gennem årene.

Fra at være et traditionelt murer- og entreprenørfirma har firmaet udviklet sig til et alsidigt entreprenørfirma, hvor anlægsopgaver er blevet en stadig større del af forretningen.

I dag udføres brobygning og brorenoveringer over hele landet, og der udføres i dag også mange byggeprojekter langt væk fra det oprindelige kerneområde.

I år 2000 blev forretningen udvidet med en stor park- og vejafdeling, idet Kaj Bech A/S overtog alle Holstebro Kommunes park- og vejaktiviteter. Dette område er gradvist udvidet og omfatter i dag kommunale og private park- og vejopgaver, vandløbspleje og naturgenopretning i store dele af landet.

I dag er det Anders Bech, som er anden generation, der driver og ejer virksomheden.

Kaj Bech A/S beskæftiger 185 dygtige medarbejdere, fordelt med 80 i bygge- og anlæg og 105 I park- og vej.

Kaj Bech A/S er i dag et alsidigt firma, der løser mange former for bygge og anlægsopgaver.

Virksomheden beskæftiger i dag ca. 185 medarbejdere.

LIFA
Kaj Bech A/S Holstebro, Danmark
Vi har travlt i vores lille specialenhed. Vi søger en erfaren montør til boring og skæring i beton. Vores arbejde foregår primært i Jylland på byggepladser samt private kunder.   DIN PROFIL Har erfaring med boring-skæring eller anden håndværksmæssig baggrund Har et godt håndelag. Har god fysik. Er engageret, åben og imødekommende. Er mødestabil og villig til at give den en skalle når det kræves.Har kørekort.   VI TILBYDER Et job med frihed under ansvar i et lille team af dynamiske og dygtige kolleger. Varigt arbejde. Gode arbejds- og ansættelsesvilkår. Mulighed for personlig og faglig udvikling.   YDERLIGERE INFOMATION Du er velkommen til at kontakte Kelvin Høj Øgendahl på tlf. 2270 8844 eller mail  kho@kajbech.dk .   ANSØGNINGSFRIST Snarest muligt – Vi holder løbende samtaler.   Kaj Bech A/S er i dag et alsidigt firma, der løser mange former for bygge og anlægsopgaver. Virksomheden beskæftiger i dag ca. 185 medarbejdere.
14 Feb, 2019