NELLEMANN A/S

Nellemann er en bilforretning ud over det sædvanlige. Hos Nellemann giver vi vores kunder frihed til at vælge mellem en lang række forskellige muligheder, og vi sætter en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. Vi lægger stor vægt på, at vore medarbejdere yder en god service.

Det er grundlaget for, at du som kunde kan komme igen hos os, og til stadighed kan være tryg og tilfreds.

Det er uanset om du ser efter ny eller brugt bil, om du har din bil til service eller om du blot mangler en reservedel, ekstraudstyr eller råd og vejledning om din bil.

At vi har kunnet være toneangivende i så mange år har sin begrundelse i, at virksomheden gennem årene har forstået at forny sig, når omstændighederne krævede det. Der skal nytænkning til og en konstant vilje til at lade sig forandre, hvis man vil præge udviklingen. Forbrugeren ønsker valgfrihed, og det skal være nemt at sammenligne bilmærker og fordele så overblikket bevares. Det er, efter vor mening, optimale kår for bilhandel.

Nellemann AS er en del af Nellemann Koncernen, der i dag beskæftiger ca. 250 medarbejdere med både inden- og udenlandske aktiviteter i nært beslægtede brancher, og med en omsætning på godt 2 mia. kr. Udover egne bilforretninger i Odense, Roskilde, Valby, København og Århus har koncernen også importen af koreanske Kia og engelske Aston Martin.

VORES VÆRDIER

Troværdighed

Kvalitet

Proaktivitet

Købmandskab

115 ÅR MED NELLEMANN

Historien om Nellemann tager sin begyndelse i år 1900, hvor Vilhelm Nellemann åbnede en cykelforretning i Randers. I 1904 solgte han sin første bil, og siden gik det slag i slag
Allerede i 1920’erne var virksomheden en betydningsfuld importør og forhandler. Dette førte til stiftelsen af DOMI A/S i 1946. Sidst i 1960’erne var DOMI den største importør i den danske bilbranche, og ikke mindst Morris Marina, Minor og Mini blev store salgssucceser. I 1976 solgte DOMI over 20.000 biler som den første egentlige importør i branchen.

Med over 115 år i den danske bilbranche har Nellemann både historie, der rækker langt tilbage i fortiden og visioner, der rækker langt ind i fremtiden.

 

LIFA
NELLEMANN A/S Roskilde, Danmark
Vi har rygende travlt på vores værksted i Roskilde Vi har en klar vækststrategi, hvor vi ønsker at leverer den bedste kvalitet og godt håndværk, hånd i hånd med super kundeservice og glade medarbejdere.   Om jobbet: Service og vedligeholdelse af personbiler samt varevogne Sommer/Vinterhjuls skift   Vores forventning til dig: Ford Master uddannet Kan arbejde selvstændigt og struktureret At du kan bidrage til stærk holdånd Sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde Du er fleksibel Kan have mange bolde i luften ad gangen   Vi tilbyder: Godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone Dygtige og gode kollegaer Ansættelse i en organisation med mange udviklingsmuligheder God løn, pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning og frugtordning   Arbejdssted: Betonvej 1, 4000 Roskilde For den rette person tilbyder vi, en spændende og stabil stilling i inspirerende og til tider travle omgivelser. Derfor lægger vi stor vægt på dine personlige kvalifikationer, hvor du får mulighed for selv at præge hverdagen og fremtiden i samarbejde med det øvrige skadesteam.   Såfremt du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Jesper H. Blaakilde på 50 60 07 90 eller jhb@nellemann.dk Vi behandler indkomne ansøgninger løbende, da stillingen ønskes besat snarest, hvorfor vi opfordrer dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Din henvendelse vil blive behandlet fortroligt.  
14 Feb, 2019