DANSK AUTO LOGIK A/S

Dansk Auto Logik A/S er Danmarks største inden for billogistik. Vi har afdelinger i Vamdrup og Ringsted. Vi varetager desuden også biltransport i Tyskland og Sverige.

Vi beskæftiger i dag ca. 300 medarbejdere med alle opgaver inden for modtagelse, montering, klargøring om- og opbygning m.m.

Vi tilbyder gode og velordnede arbejdsforhold. Aktivitetsniveauet er højt, og omgangstonen er uformel. Vi er en meget serviceminded organisation, og har altid kunden og kvalitet i fokus.

Som totalleverandør distribuerer vi hovedparten af biler, der sælges i Danmark. 

KAPACITET

  • Modtagelse og distribution af omkring 400.000 biler årligt
  • Mere end 130 moderne autotransportere
  • I alt 490.000 m2 oplagringsplads med fast grund
  • Modtagelsesfaciliteter for transport pr. bane 2 steder i Danmark
  • Modtagelse for transport med skib i Fredericia, København, Esbjerg og Frederikshavn
  • Moderne vaske- og værkstedsfaciliteter
  • Klargøring, om- og opbygning af personbiler og erhvervsbiler

  

AUTOTRANSPORT

 

Læs mere »

IMPORT – EXPORT

 

Læs mere »

BILINDRETNING

 

Læs mere »

DANSK AUTO LOGIK A/S Vamdrup, Danmark
Kunne du tænke dig at blive Franks nye kollega? Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger fra dygtige chauffører. Når vi får ledige stillinger i Vamdrup, går vi de fremsendte ansøgninger igennem, og du vil høre fra os, hvis vi tror, du er den rigtige til jobbet. 
27 Aug, 2019
DANSK AUTO LOGIK A/S Koldingvej 10, Vamdrup, Danmark
Vi har travlt og søger en pladsmedarbejder til vores bilterminal i Vamdrup. Du får, sammen med gode kolleger, til opgave at modtage og besigtige de mange fabriksnye og nyere biler af forskellige mærker, som vi modtager og opbevarer på vores terminal. Dagligdagen går med modtagelse af biler, lagervedligeholdelse, fremfinding og håndtering af biler, f.eks. aflæsning af biler fra jernbanewaggoner. Det er derfor et krav, at du har kørekort. Vi forventer, at du er omhyggelig og har et godt øje for detaljer. Du er flittig og energisk, og du befinder dig godt med at arbejde udendørs i al slags vejr. Hvis du er lidt biltosset, er det kun et plus. Jobbet er på fuld tid med tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdstid efter nærmere aftale. Vi tilbyder gode og velordnede forhold og en attraktiv løn. Interesseret? Så skynd dig at sende et kort ansøgning via linket nedenfor.
21 Jun, 2019
DANSK AUTO LOGIK A/S Balstrupvej, Ringsted, Danmark
Vi har travlt og søger 2 pladsmedarbejdere til vores bilterminal i Ringsted. Du får, sammen med gode kolleger, til opgave at modtage og besigtige de mange fabriksnye og nyere biler af forskellige mærker, som vi modtager og opbevarer på vores terminal. Dagligdagen går med modtagelse af biler, lagervedligeholdelse, fremfinding og håndtering af biler, f.eks. aflæsning af biler fra jernbanewaggoner. Det er derfor et krav, at du har kørekort. Vi forventer, at du er omhyggelig og har et godt øje for detaljer. Du er flittig og energisk, og du befinder dig godt med at arbejde udendørs i al slags vejr. Hvis du er lidt biltosset, er det kun et plus. Jobbet er på fuld tid med tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdstid efter nærmere aftale. Vi tilbyder gode og velordnede forhold og en attraktiv løn. Interesseret? Så skynd dig at sende et kort ansøgning via linket nedenfor.
21 Jun, 2019
DANSK AUTO LOGIK A/S Ringsted, Danmark
Kunne du tænke dig at blive Franks nye kollega? Vi søger hurtigst muligt en dygtig chauffør til vores Ringsted-afdeling. Vi tilbyder et fast job med udkørsel fra Ringsted, hvor du også afslutter din arbejdsdag. Jobbet er afvekslende og udfordrende, og du planlægger selv din dag. Vi har gode og velordnede forhold, og du får en grundig oplæring og en masse dygtige og hjælpsomme kolleger.    Du er præsentabel og møder såvel kunder som kolleger med et smil. Du har min. et par års erfaring med kørsel af forvogn/kærre, og du sætter en ære i at passe rigtig godt på tingene. Hvis du er lidt biltosset, er det kun et plus :) Interesseret? Så skynd dig at sende en kort ansøgning via linket nedenfor.
15 Apr, 2019
DANSK AUTO LOGIK A/S Koldingvej 10, Vamdrup, Danmark
Til vores aften- og nathold søger vi hurtigst muligt en dygtig lastvognsmekaniker til vores værksted i Vamdrup. Det er en fordel, hvis du er uddannet lastvognsmekaniker, men det er ikke er krav. Du kan også have en baggrund som personvognsmekaniker, landbrugsmekaniker eller lignende. Det vigtigste er, at du har erfaring med vedligehold og reparation af biler/køretøjer. Om stillingen : Du skal være med til at vedligeholde og servicere vores lastbiler. Vognparken består af ca. 145 lastbiler af mærkerne Mercedes, Volvo, Scania og MAN - alle opbygget som autotransportere. Om dig : Du er kvalitetsbevidst, stabil og effektiv, og du synes det kunne være spændende og udfordrende at arbejde med lastbiler, der er opbygget som autotransportere. Jobbet er meget selvstændigt, så det forventes, at du er selvkørende og god til at selv at planlægge opgaverne.    Stillingen er på fuld tid, og der arbejdes fra søndag til torsdag. Har du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte værkfører Esben Breinbjerg på 20 68 34 99. Interesseret? Send en kortfattet ansøgning og CV via linket nedenfor.
04 Apr, 2019
DANSK AUTO LOGIK A/S Ringsted, Danmark
Kunne du tænke dig at blive Franks nye kollega? Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger fra dygtige chauffører. Når vi får ledige stillinger i Ringsted, går vi de fremsendte ansøgninger igennem, og du vil høre fra os, hvis vi tror, du er den rigtige til jobbet. 
10 Dec, 2018
DANSK AUTO LOGIK A/S Koldingvej 10, 6580 Vamdrup eller Balstrupvej 91, 4100 Ringsted
Vi behandler naturligvis din ansøgning dybt fortroligt, og du hører fra os, når og hvis vi har noget at tilbyde dig. Angiv gerne, om du søger i Ringsted eller Vamdrup, og om du er interesseret i et job på pladsen, på klargørings- og ombygningsværkstedet eller i administrationen.       
04 Dec, 2018