Dantherm A/S

Dantherm Group er førende leverandør af produkter og løsninger til et godt indeklima. Vores selskaber har mere end 60 års erfaring med udvikling og produktion af energieffektive kvalitetsprodukter til opvarmning, køling, affugtning og ventilation til en lang række mobile og stationære applikationer.

Dantherm Group bruger hvert år mange ressourcer på produktudvikling og tilpasser løbende produkterne for at være på forkant med lovgivningen og efterspørgslen i markedet.

Aerial   Calorex    Dantherm     Master


Dantherm Group består af en række stærke brands, der alle har en veletableret position på markederne for mobilt udstyr, kommercielle/industrielle løsninger, boligbyggeri og swimming pools.

Dantherm Groups kunder drager fordel af vores ekspertviden og den erfaring, vi har oparbejdet gennem de mere end tre millioner enheder, som allerede er solgt verden over.

Global tilstedeværelse

Dantherm Group har hovedkvarter i Skive og er derudover repræsenteret i Norge, Sverige, England, Tyskland, Schweiz, Italien, Spanien, Polen, Rusland, Kina og De Forenede Arabiske Emirater.

Dantherm Group blev i 2016 købt af den svenske kapitalfond Procuritas Capital Investors V LP. Kapitalfonden har en ambition om fortsat at sikre væksten og udviklingen i virksomheden.

LIFA
Dantherm A/S Skive, Danmark
Til styrkelse af vores udviklingsafdeling søger vi en erfaren projektleder. Vores udviklingsaktiviteter foregår i et udfordrende og internationalt orienteret miljø, hvor vi i engagerede teams udvikler nye løsninger og koncepter til klimastyring og luftbehandling.   Dantherm A/S er på en spændende vækstrejse, hvor vi har mere end fordoblet omsætningen de seneste par år, og vi forventer at nå milliardomsætningen i 2018. I tråd med vores slogan Control Your Climate producerer og sælger vi energieffektive produkter og komplette klimaløsninger.   Dine primære opgaver Som projektleder har du ansvaret for projektledelse af store som små projekter på tværs af organisationen. Du har fokus på udviklingen af nye high-end produkter/løsninger og tager del i udarbejdelse af designforslag for nye projekter. Du sikrer løbende vedligeholdelse af vores eksisterende produktprogram og har fokus på et godt samarbejde med kunder og forretningsforbindelser. Derudover yder du teknisk support til salgsafdelingen og kunder.   Dine personlige og faglige kvalifikationer Du har en uddannelse som ingeniør på bachelorniveau/maskinmester, eller har tilegnet dig en tilsvarende viden gennem dit tidligere karriereforløb. Du har erfaring inden for udvikling og konstruktion og gerne en faglig relevant baggrund. Kendskab til termodynamik er en fordel men ikke et krav. Du er selvledende og får tingene til at ske gennem dialog med dine kollegaer og kommunikerer godt på alle organisatoriske niveauer. Du er en omgængelig person med gode samarbejdsevner, som arbejder struktureret og får opgaverne afsluttet til tiden. Engelsk taler og skriver du på forhandlingsniveau.   Vi tilbyder dig Du bliver en del af en international virksomhed med ca. 700 medarbejdere på verdensplan. Vi har gode personaleforhold med fokus på vores medarbejderes trivsel, herunder fri adgang til motionsrum og en aktiv personaleforening. Løn efter kvalifikationer og en attraktiv pensionsordning.   Lyder det som noget for dig? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte R&D Manager, Henrik Faber Laursen på tlf. 96 14 37 51 el. 28 86 37 84.  
14 Feb, 2019