AI A/S

Vi er arkitekter, og vi er ingeniører.

Vi sidder sammen, og vi arbejder sammen, og sådan skaber vi bæredygtige og energirigtige løsninger.

Vores tværfaglige profil gør os til branchens bedste samarbejdspartner.

Vi er vant til at se en byggesag fra mere end en vinkel, og derfor har vi nemt ved at forstå både vores bygherre, brugere og samarbejdspartner.

Vi er 95 kreative og visionære medarbejdere, der bidrager til bæredygtige og energirigtige løsninger i markedssegmenterne bolig, skole og hotel. Hos AI er kulturen båret af samarbejde, nytænkning og brugerinddragelse – vi stræber efter, at medarbejderne har de bedste betingelser for arbejdsglæde, tryghed og lysten til at afprøve nye ideer. Mere og mere er ikke længere lig med bedre Mindre er bedre... Mindre emission, mindre forbrug, mindre energi.

Vil man bygge bæredygtigt skal energien bruges på at forene arkitektens formgivning med ingeniørens evne til at nedbringe energitab, materiale forbrug og miljøpåvirkning. Bæredygtighed handler om, hvordan vi designer verden og gør mindre lig med bedre. Vores mål er at designe og udvikle det enkle. Det sætter vi pris på og uddeler derfor hvert år prisen SUSTAIN til arkitekt- og ingeniørstuderende.

 

LIFA
AI A/S København, Danmark
Har du lyst til at blive en del af en rådgivningsvirksomhed i vækst, hvor udviklingsmulighederne er mange, og din nytænkning er med til forme din egen arbejdsplads og karrierevej. Vi søger en teknisk designer, der kan kommunikere med forskellige faggrupper og tage ansvar for krævende projekter? Vi har kontor på Refshaleøen, hvor vi tæt på vandet og det grønne område ofte holder sportsevents og finder grillen frem til fællesspisning.   Dit team og dine erfaringer Du bliver som teknisk designer tilknyttet AI’s ingeniørafdeling i København, og kommer til at arbejde tæt sammen med arkitektafdelingen. Du har erfaring med og flair for tekniske installationer inden for VVS-og ventilationsområdet. Du er i stand til at arbejde selvstændigt såvel som i teams, og du har en kritisk og struktureret tilgang til projekterne og kan overholde deadlines. Det er et plus hvis du har erfaring med at styre og kontrollere tegningsarbejdet inden for de tekniske installationer på større byggeprojekter.   Dine faglige kompetencer · Minimum 2 års erfaring med at tegne VVS- og ventilationstegninger i Revit · Kendskab til Bips og IKT · Interesse for varmetabsberegninger samt ingeniørassistance ifm. rørberegninger · Er god til at samarbejde på tværs af fagligheder · Gode kommunikative evner, og du taler og skriver dansk   Vi tilbyder dig · Et spændende arbejdsmiljø i et godt fagligt miljø med gode kollegaer og mulighed for videreuddannelse · Bæredygtige værdier. Vi sætter pris på klimaet og arbejder aktivt med FNs verdensmål · Frokostordning, løbeklub, kajakklub, badmintonklub og motionsrum · En flad og positiv organisation, hvor der bliver lagt vægt på nytænkning og gode samarbejdsevner · Løn efter kvalifikationer   Du er velkommen til at ringe til afdelingsleder Steen Mortensen på telefon +45 21 24 48 73 har du spørgsmål og brug for uddybende information.
14 Feb, 2019