DELPRO A/S

DELPRO A/S er godt på vej til at være den førende danske partner og leverandør på markedet for entreprenøropgaver i relation til transmission og distribution af elektrisk energi og data.

Vi er landsdækkende med hovedkontor placeret i Vamdrup ved Kolding. Derudover har vi afdelinger i England og Polen. Selskabet beskæftiger ca. 150 medarbejdere.

 

LIFA
DELPRO A/S Vamdrup, Danmark
Vedligehold og ombygning af transformerstationer/ kraftvarmeværker mm. Til vores afdeling i Hørning søger vi en medarbejder med el-teknisk baggrund til at arbejde med vedligehold, ombygning og idriftsætning af højspændingsanlæg. Rejsearbejde vil kunne forekomme i mindre grad   Dine kvalifikationer:  Du er uddannet elektriker, eller har anden relevant el-teknisk baggrund  Du har flair for såvel det elektriske som mekaniske  Erfaring fra vedligehold af højspændingsanlæg en fordel, men intet krav  Du er faglig dygtig, kan arbejde selvstændigt, er ansvarsfuld og har et godt humør  Du trives i en virksomhed, hvor tingene går stærkt og er kendetegnet af forandringer  Du er mødestabil  Du kan læse og arbejde ud fra manualer, tegninger og diagrammer  Du er en habil IT-bruger  Du har kørekort   Vi tilbyder:  Ansættelse i en virksomhed med et højt ambitionsniveau  Et team af medarbejdere, hvor fleksibilitet og gensidig tillid er nøgleord  Et job i en virksomhed, hvor du selv har indflydelse på dit jobindhold samt dine fremtidige udviklingsmuligheder  Løn, der modsvarer dine kvalifikationer  Relevant oplæring og efteruddannelse   Øvrige forhold: Tiltrædelse gerne hurtigst muligt, og ellers efter aftale. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Michael Læsø på 4213 1177 eller teamleder Thomas Schulz på tlf. 4213 1068. Geografisk ser vi gerne, du er bosiddende i området Herning/Viborg. Interesseret? Lyder dette som lige noget for dig? Så lad os endelig høre fra dig.  
02 Aug, 2019