VM Tarm a/s

Om VM Tarm a/s


underside_banner_VM(4).jpg

VM Tarm a/s producerer tankvogne i rustfast stål og aluminium af høj kvalitet.
 
Mere end 50 års erfaring samt en årlig produktion på 200-300 tankvogne har medført et dybdegående kendskab til udvikling, konstruktion og produktion af tankvogne og tanktrailere. 
 
Vi er i alt ca. 250 ansatte og råder over et samlet areal på 51.000 kvm, hvoraf 23.000 kvm er under tag og benyttes til produktion og montage, service, el-installation, komponentfremstilling og administration i Vestjylland. 
 
Vores produktpalette omfatter fodertankegylletrailerekemitankemælketankeolie-/benzintanke og specialtanke som bl.a. slamsugere, minkfodertanke og øltanke.
 

 

LIFA
VM Tarm a/s Tværvej 25, 6880 Tarm, Danmark
VM Tarm a/s søger en selvstændig og ansvarsbevidst klejnsmed eller aluminiumssvejser. Der er tale om en meget alsidig hverdag, da vores svejseafdeling for aluminiumstanke fremstiller tanke til foder, olie/benzin og kemi. Personprofil Du er svejser i aluminium eller har lyst til at lære aluminiums svejsning Du har god ordenssans Du er fleksibel Du har kendskab til branchen er bestemt en fordel Kørekort B Vi tilbyder Ansættelse i en virksomhed i vækst med et højt ambitionsniveau, gode kolleger og et inspirerende arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde i et uformelt, dynamisk og fagligt udviklende miljø og bliver en del af en familieejet virksomhed, hvor du får mulighed for både personlig og faglig udvikling. Vi tilbyder en attraktiv løn, der modsvarer dine kvalifikationer samt pensionsordning, sundhedsforsikring og andre gode personalefordele. Tiltrædelse Snarest muligt Send din ansøgning med CV hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.   Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte produktionschef Karsten Lauridsen på tlf. 97 37 16 44.  
16 Nov, 2018