Redoffice Scan Office A/S

Vi vil ikke blot være din leverandør - men din samarbejdspartner

Redoffice Scan Office er den største 100 % danskejede kontorforsyning og har eksisteret i branchen i mere end 115 år. Vi er en landsdækkende virksomhed, der i dag leverer varer til mere end 10.000 virksomheder fra vores centrallager i Esbjerg. Til trods for vores størrelse, er vi altid tæt på dig som kunde. Vi har fokus på dine individuelle behov, og hvad lige netop din virksomhed har brug for.

 

Det tilbyder vi dig som kunde:

• One-Stop-Shopping – din totalleverandør 
• Et bredt og spændende sortiment 
• En optimering af dine indkøb 
• Mærkevarer og egne varer af høj kvalitet
• Stort udvalg af miljøvenlige produkter 
• Fleksibel levering 
• Professionel e-handel med bonusshop 

 

Professionel rådgivning

Hos os har vi stor fokus på at uddanne og specialisere vores personale. Det betyder, at du altid er sikret optimal rådgivning, uanset om du taler med vores kundeservice eller din tilknyttede konsulent. Vores erfaring og viden betyder, at vi bl.a. kan tilbyde dig en analyse og optimering af din virksomheds samlede indkøb, så du kan spare både tid og penge.

Vision

Redoffice Scan Office vil være markedets foretrukte totalleverandør inden for de 7 forretningsområder.

Mission

 Det er vores mission, gennem motiverede og specialiserede medarbejdere, at skabe tilfredse kunder ved at opbygge en tæt relation, samt sikre kunden optimering på de repræsenterede forretningsområder. 

Værdier

Vi tror på at bygge tætte relationer til hinanden, vores kunder og samarbejdspartnere. Vi er troværdige, tager ansvar og så går vi heller ikke på kompromis med kvaliteten

 

 Vi støtter disse tiltag:

 

Miljøvenligpakning   csr-maerket logoEt sundt arbejdsmiljøStop Papirspild mærket Reklamebeskyttelse

 

LIFA
Redoffice Scan Office A/S Odense, Danmark
Vi søger en butikschef med en solid baggrund inden for enten elektronik, kontorartikler og/eller kontormøbler til vores butik i Odense. Er du en, der godt kan lide at have mange bolde i luften, så søg nu! Redoffice Scan Office har 14 butikker fordelt over hele landet, et stærk salgsteam samt en webshop med over 30.000 varenumre. Vi ser en masse nye, spændende muligheder for udvikling og øge salget i butikken, og til det har vi brug for din hjælp! Vi har høje forventninger til vores kommende butikschef: Du har stor faglig viden om elektronik, kontorartikler og service Du har ledelseserfaring fra tidligere job og befinder dig godt i rollen som leder Du kan oplære, uddanne, lede og motivere dine medarbejdere i butikken Du kan følge op på nøgletal og bruger dem aktivt til at nå butikkens mål Du tager del i den daglige drift af butikken, f.eks. varebestilling og opfyldning Du er fleksibel, resultatorienteret og serviceminded Du er et positivt menneske, som ser muligheder frem for begrænsninger Du bliver ansvarlig for: Butikkens resultater Forberedelse og gennemførelse af kampagner Personaleledelse af butikkens medarbejdere Sikre en salgsklar og veltrimmet butik, lagerstyring og meget mere Du kan forvente: En grundig introduktion og præsentation til Redoffice Scan Office, hvor du kan hente hjælp til din kommende hverdag En god, fast løn, pensionsordning samt et bonussystem baseret på butikkens resultater En arbejdsplads, hvor man hjælper hinanden på tværs af organisationen Ansættelsestidspunkt:   Snarest muligt. Ansøgningsfrist: d. 15. november 2018. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kædechef René Knudsen på 51 24 61 36. Samtaler afholdes løbende, send derfor din ansøgning allerede nu.
19 Nov, 2018