Knud Jepsen a/s

Queen® 

Knud Jepsen a/s er verdens største producent af kalanchoe, der markedsføres under brandet Queen®. Gennem dedikeret og målrettet innovation, udvides sortimentet konstant med trendskabende planter af udsøgt kvalitet til en krævende moderne livsstil.

Gartneriet på 120.000m2 er placeret ved hovedkontoret tæt ved Hinnerup, nord for Aarhus og har her 120 ansatte. Desuden har vi produktion i Vietnam og Tyrkiet. Vores planter og stiklinger sælges overalt på det internationale marked.  

Innovation

Naturen har givet os et fantastisk udgangspunkt for vores innovation. 
Alle Queen® kalanchoe har en naturlig robusthed, der medfører, at de tolererer tørke og høje temperaturer i en længere periode end mange andre kulturer.


Forædlingsafdelingen er placeret ved vores hovedkontor. Dens primære opgave er at højne markedsstandarden for kvalitets planter og betingelserne for den optimale plantevækst. Vores forædlingsafdeling benytter sig af moderne væksthuse til opbevaring og opformering af virusfrie supereliteplanter og kamre til klimaoptimering. 


Vi tester løbende planternes holdbarhed i et holdbarhedsrum. 
Målet er at sikre, at vores nye sorter altid er et bedre alternativ til de eksisterende på markedet.

Ethylen

Den høje ethylen-resistens og lange holdbarhed hos de unikke Queen® sorter opnåes gennem et målrettet og intens innovationsprogram i forædlingsafdelingen.


Ethylen er en naturlig forekommende gasart, som frigives ex. fra modnende frugter og grøntsager, udstødningsgasser og cigaretrøg. Dette betyder, at vores prydplanter udsættes for ethylen under transporten, i butikken såvel som hjemme ved forbrugeren.


Vi kan i dag på baggrund af uvildige analyser foretaget af Nissen Consult garantere, at Queen® sorter vil opretholde deres høje prydværdi på trods af ethylen påvirkningen.

Hjertestarter hos Knud Jepsen a/s

Hos Knud Jepsen a/s har vi en Hjertestarter samt en række medarbejdere, der er uddannet i at betjene den.  
Alle må dog gerne bruge Hjertestarteren – også ved uheld i nærområdet.
I tilfælde af hjertestop er det bedre selv at gå i gang, end at 'gøre ingenting'. Hjertestarteren giver selv anvisninger om brugen heraf, når den tændes.
Knud Jepsens hjertestarter hænger synligt lidt nede af gangen til højre for hovedindgangen.

Miljøteknologi 2016 

Varmevekslere og varmepumper
Ved at anvende varmevekslere i tilknytning til varmepumper opsamles energi, dels fra væksthusenes varme og fugtige luft i solskin, og dels ved ekstraktion af ekstra meget varme fra fjernvarmevandet. Vi har gode erfaringer med varmeekstraktion fra luften i flere af vores afdelinger. Det kolde vand fra varmepumperne skal udnyttes til at køle flere af vores afdelinger ned og bl.a. afdelingen, hvor planterne pakkes og opbevares.

 

Vækstlys
Der udskiftes ældre fase/fase vækstlysarmaturer til elektroniske 600 W i en stor del af vores afdelinger i Birkhøj. De nye lamper og installation gør det muligt at slukke hver anden lampe og styre lystilførslen med programmet Dynalight.

 

Energibesparelse med flerlags plader
Flere steder i produktionen sættes der flerlags plader op, hvor der kan isoleres maksimalt, da lysindstråling her ikke er afgørende.

 

Gardiner
Der sættes skyggegardiner op i to afdelinger og mørklægning i en anden. Skyggegardinerne fungerer som semi-dagsgardiner, som kan være trukket for nogle timer efter at det er blevet lyst udenfor. Gardinerne styres af luftens temperatur over og under gardinerne. Gardinerne styres endvidere af varmerørstemperaturen i drivhuset om eftermiddagen. Når solen ikke kan følge med til at varme drivhuset op, stiger rørtemperaturen. Når dette sker kører de tynde energigardiner for. Mørklægningsgardinerne fungerer som mørklægningsgardin i tidsrummet fra kl. 17:00 til kl. 07:00 og som isoleringsgardiner, når udetemperaturen er lav og sammenfaldende med lav indstråling udenfor perioden.

 

 

GJOS
Knud Jepsen a/s Hinnerup, Danmark
Brænder du for livstilsmarkedsføring og blomster? Og kunne du tænke dig at arbejde med sociale medier? Så er du måske vores nye studentermedhjælper. Vi søger en dygtig studentermedhjælper til vores lille marketingafdeling, som arbejder for at øge kendskabet til Queen® brandet. Vi har haft stor succes i Danmark og udvider til Sverige i 2018. Vi er verdens første blomsterbrand, og vores unikke afskårne blomster kan holde sig friske i mindst 3 uger, hvilket er ret enestående og giver os en stærk konkurrencefordel i markedet. Din arbejdsplads bliver på vores hovedkontor nær Hinnerup, og du vil være omgivet af kollegaer med stor faglig viden og en beslutningsstærk organisation. Du vil indgå i de daglige opgaver i marketingafdelingen, som består af en Marketing Manager og Creative Manager. Dine opgave vil være at deltage i udvikling af en helt ny marketingindsats i Sverige. Dine opgaver • Deltage i udvikling af content marketing til de sociale medier, primært Facebook og Instagram på vores Svenske sider • Samarbejde med bloggere i Sverige • Opdatering og vedligeholdelse af vores nye svenske website • Grafiske opgaver vil også være en opgave, hvis du kan bruge InDesign og Photoshop • Diverse ad hoc opgaver Om dig Sociale medier bliver en central del af dine arbejdsopgaver, og vi søger derfor dig, der lever online og er skarp til at navigere på de sociale medier. Som person er du positiv, nysgerrig og tør at tage initiativ. Derudover ser vi gerne, at du besidder nedenstående egenskaber: • Du har gode kommunikationsevner og forstår at kommunikere på de sociale medier. • Du er kreativ, idérig og kan bidrage til at udvikle vores content marketing. • Det er et plus, hvis du har en interesse for boligindretning og interiør. • Og det er et krav, at du er flydende på Svensk. Ansættelsen vil starte slut januar eller start februar 2018 og arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen, med mulighed for at arbejde hjemme fra. Lyder ovenstående som noget for dig? Så tryk på knappen herunder og send din ansøgning med det samme. Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Emilie Stærmose på telefon 29634411.
16 Nov, 2018