Robert Damkjær A/S

Med rod i stærke traditioner indenfor pølsemageri specialiserer vi os i at lave køle-, konserves- og frysevarer af kylling, kalkun og okse.

Vi tilbyder kødpølser og pølser i forskellige størrelser og smagsvarianter - som sælges i mange danske supermarkeder og specialforretninger. En stor del af vores kyllingepølser eksporteres til mere end 45 lande i hele verden.

Læs mere på vores internationale hjemmesider robertdamkjaer.com samt robert.com.

Vores kontor og fabrik ligger i Lille Anslet nord for Haderslev, hvor vi er ca. 100 medarbejdere.

Robert Damkjær A/S ejes af familien Damkjær og blev etableret i 1961 af Robert og Poul Erik Damkjær - far og søn. 
I dag er det Poul Eriks døtre, som leder firmaet.

 

LIFA
Robert Damkjær A/S Anslet Landevej, Haderslev, Danmark
Til vores produktion af pølser på vores fabrik i Anslet søger vi jævnligt faglærte pølsemagere. Som pølsermager hos os indgår du i et team med andre fagfolk, hvor du blandt andet vil komme til at betjene vores hurtighakker i forbindelse med farsproduktion. Du refererer direkte til vores fabriksmester. Der er naturligvis grundig oplæring. Du er udlært pølsemager og har god erfaring. Du er fleksibel og en god teamplayer. Du er stabil og har en positiv indstilling til samarbejde. Du sætter en ære i at producere fødevarer på højt niveau. Bemærk Arbejdstid: Hverdage kl. 06.00 - 14.30. Løn: Efter overenskomst mellem DI og NNF samt efter kvalifikationer. Send en ansøgning, og vi vender tilbage med svar på, om vi i øjeblikket mangler en pølsemager.
06 Nov, 2018