A/S MIDTJYDSK BETONVARE- OG ELEMENTFABRIK

OM MIDTJYDSK BETON

Midtjydsk Betonvare og Elementfabrik er danskejet og fremstiller betonelementer til kontor-, industri- og boligbyggerier. Med 60 års brancheerfaring indenfor betonelement fremstilling og vores konstante fokus på optimering af produktionsmetoderne på vores elementfabrik er vi godt rustet til at matche kravene fra såvel den nationale som den internationale byggeindustri.

Vores store erfaring og knowhow betyder, at vi kan projektere ud fra et hvilket som helst projekteringsgrundlag. Samtidig er vi kompetente til at rådgive, vejlede og sparre med vores kunder omkring beton, facader, overflader og elementbyggeri. Vi har med andre ord de bedste forudsætninger for at skabe den optimale løsning for vores kunder.

Midtjydsk Betonvare og Elementfabrik råder i dag over 7000 m² produktionshaller til fremstilling af betonelementer, værksteder, administration med videre og er ca. 85 medarbejdere.

 

REFERENCER

Udvalg af vores referencer

LIFA
A/S MIDTJYDSK BETONVARE- OG ELEMENTFABRIK Herning, Danmark
Vi søger en stabil medarbejder til forfalden arbejde. Du skal have truckcertifikatkrankort og krancertifikat type C vil være en fordel. Vi tilbyder masser af udfordringer, afvekslende opgaver, gode kolleger og løn efter kvalifikationer. Tryk på knappen - Send ansøgning: Alle ansøgninger behandles fortroligt, og eventuelle spørgsmål skal rette til Mikael Yde tlf.:   21 22 94 66 Vi ser frem til at høre fra dig!
16 Nov, 2018