PcP. A/S

Selskabet

PcP. er en moderne ristefabrik med fabrikationscentre i Holland, Tyskland, Belgien og England samt salgsselskaber i Sverige og Norge. PcP. er kendt som en moderne og driftig industrivirksomhed med speciale indenfor design og fremstilling af gitter- og sikkerhedsriste samt trin til gulve, gangbroer, trapper, altaner, platforme og meget andet. Sortimentet omfatter produkter fra højt specialiserede varmeskjoldsdæk på boreplatforme over udsmykning af facader og indgangspartier til ventilering ved ind- og udslusningsinstallationer.

PcP.'s riste og trin anvendes inden for såvel privat som offentligt byggeri, i offshore-/onshore industrien, den kemiske industri, i bygningsindustrien, i fødevareindustrien og mange andre områder. Ud over et stort standard program fremstilles riste og trin efter kundeønsker og behov ud fra parolen: ingen opgave er for lille eller for stor.

Idégenerering og produktudvikling

Opfindsomhed og produktudvikling er hjørnestenene i Gruppens markedsfilosofi. Identifikation og opfyldelse af kundens behov er den vigtigste faktor i gruppens succes. Kundeinvolvering i udviklingsfasen har resulteret i produkter, der er præcist tilpasset omstændighederne og vilkårene. Efterservice er ligeledes prioriteret højt. Projekt- og kvalitetskontrollen sikrer, at bekræftede leveringstider og kvalitetsnormer overholdes.

Mod fremtiden

Vi forventer en fortsat vækst for PF Gruppen gennem målrettet arbejde baseret på virksomhedens ekspertise og gennem fortsatte investeringer, herunder i virksomheder med speciel ekspertise inden for deres eget felt

LIFA
PcP. A/S Vildbjerg, Danmark
Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Uopfordrede ansøgninger læses altid af en HR- repræsentant, hvorefter den sendes til den pågældende afdeling du søger job i. Er der interesse for yderligere dialog, hører du nærmere. Uopfordrede ansøgninger sendes ved at trykke på knappen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig!
16 Nov, 2018