BØRGE JAKOBSEN & SØN, NÆSTVED A/S

Entreprenørfirma i Næstved

Børge Jakobsen & Søn A/S i Næstved har mere end 30 års erfaring med entreprenørarbejde. Vi bygger vores værdier på gode håndværkertraditioner og faglig stolthed.


Alle fag under samme tag

Står du overfor et byggeprojekt, der involverer flere faggrupper, vil du med fordel kunne trække på os. Med de fleste fag under samme tag, opnår vi stor fleksibilitet og dermed en væsentlig konkurrencefordel, der kommer dig til gode.

Vi udfører arbejde for både private og erhverv. Vi har hovedsæde i Næstved, men udfører opgaver i København og på hele Sjælland.

Vores ca. 100 dygtige medarbejdere omfatter både tømreremurerebeton- og kloakfolk, struktører og glarmestre, samt naturligvis et omfattende serviceapparat.  

Lad os vise dig, at vi har styr på det - også når det gælder om at komme med et konkurrencedygtigt tilbud. 

Historien bag

Børge Jakobsen & Søn A/S blev grundlagt i 1984. Børge og sønnen Peter ansatte et par svende og en lærling, som kunne hjælpe med at udføre hulmursisolering.

Det var nærliggende at vælge den gule "Isover"-farve som farve til firmaprofilen, og i gadebilledet kan man den dag i dag se farven på alle vores firmabiler.

Uanset opgave, så står vores entreprenørfirma klar til at hjælpe dig. 
Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.  

Børge Jakobsen gik på pension i 1992, og herefter var Peter Jakobsen direktør. Jannik Walin indtrådte pr. 1. juli 2013 som kompagnon i virksomheden.  

Pr. 1. marts 2018 overtog Jannik Walin den daglige ledelse som administrerende direktør og Peter Fugl Jakobsen er nu bestyrelsesformand.

Firmaets Privatlivspolitik HER 

LIFA
BØRGE JAKOBSEN & SØN, NÆSTVED A/S Næstved, Danmark
Vi søger en Projektleder til snarlig tiltrædelse, der har lyst til at være en del af vores entrepriseafdeling. Du bliver en vigtig brik i en hektisk hverdag, hvor der er fokus på kvalitetsbyggeri, høj service og en konstruktiv dialog med vores kunder og samarbejdspartnere. Vi søger en erfaren medarbejder der selvstændigt kan styre entrepriser. Du udarbejder tidsplaner, følger op og reviderer efter behov, fører tilsyn med byggeriet, afholder byggemøder, er ansvarlig for projektets økonomi og sikre optimal udnyttelse af byggeressourcerne samt at projektet afleveres til rette tid og kvalitet. Der vil være et tæt samarbejde med vores byggepladsledere samt øvrige projektledere i entrepriseafdelingen. Du vil som regel lede 5-10 byggesager, alt efter byggeriets størrelse. Vi ser gerne, at du:  har en håndværksmæssig baggrund  er uddannet bygningskonstruktør eller lignende  er fortrolig med IT på brugerniveau  har kørekort Vi tilbyder en stilling som både er alsidig, interessant og udfordrende, og du vil indgå i et uformelt miljø med gode kollegaer. Løn efter kvalifikationer. Interesseret? Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til Jannie Andersen på 2084 8832 Send din ansøgning og CV på under 2 min - Klik på knappen Vi indkalder løbende til samtaler.
16 Nov, 2018