VL Stål A/S

SELSKABET - VORES KERNEVÆRDIER - VORES OVERBEVISNINGER

Siden starten 1983 har VL Staal a / s udviklet virksomheden og er nu en af ​​de førende producenter af fritstående stålstabler i Europa. Vores stabile løsninger kan leveres i hele Europa, og vi sælger vores stålstabler gennem forhandlere og agenter.

Vi producerer alle stålstabler i Esbjerg, hvor vi har en af ​​de største produktionskapacitet inden for vores område i Europa, både når vi taler om volumen og størrelse. Vi er beliggende tæt på havnen i Esbjerg. Derfor kan vi også sende vores stålstabler til hele verden til søs.

Konstruktionen og produktionen udføres i overensstemmelse med internationale normer og standarder, og kvalitets- og miljøprocedurerne dokumenteres og certificeres i henhold til ISO9001 og ISO 14001.

Som en af ​​de første stålstabler producenter i verden er vi certificeret i henhold til EN 1090-standarden, hvilket betyder, at vi følger de nyeste normer. Gennem vores medlemskab af IVS (Industrie Verband Schornstein) deltager vi i normarbejdet og fortolkningen af ​​normer og standarder for stålstabler. Som en vigtig producent af stålstabler i Europa følger vi derfor udviklingen meget tæt. Du kan læse mere om IVS "her".

VL Staal a / s vigtigste råmateriale er medarbejderne. Vi er ca. 85 højt kvalificerede og motiverede medarbejdere, som står til rådighed for kunderne for at skabe de bedste stålstabløsninger til vores kunder. Taler om design, konstruktion og produktion af stålstabler er der altid et kvalificeret medarbejderlag til rådighed for at opfylde kundernes behov. Produktionen foregår i 12.000 m2 værksteder, hvor VL Staal har 24 stk. portkraner fra 2 - 40 t med en maksimal løfteevne på 60 t og en højde under kranekrogen på 7 m.

VL Staal a / s kan betjene vores kunder gennem hele processen vedrørende design, beregning, installation og vedligeholdelse af stålstabler. En guidet tur af VL Staal a / s gennem alle faser af projektet er kundens sikkerhed for en optimal stabelopløsning.