SAWO A/S

SAWO er, med sine mere end 320 dygtige medarbejdere, fordelt på 13 afdelinger over hele landet, Nordeuropas største leverandør af kvalitets lasthåndteringsudstyr. 

Teknisk afdeling med mange års erfaring 

I vores tekniske afdeling arbejder ingeniører og teknikere, med hver deres specialområde. Afdelingen har over 55 års know-how, der er oparbejdet gennem de mange forskellige typer specialopgaver vi har løst.

24/7-service og lovpligtige eftersyn 

SAWO´s landsdækkende servicenet tilbyder service alle årets 365 dage. 

Vi tilbyder, at indkalde dig til de årlige lovpligtige sikkerhedseftersyn og øvrige vedligeholdelseseftersyn. Vi udarbejder og tilpasser løbende service- og vedligeholdelsesaftaler, så de passer til dine behov. Årligt udfører vi mere end 6.500 lovpligtige eftersyn.

 

LIFA
SAWO A/S Hvidkærvej 46, 5250 Odense, Odense SV, Danmark
SAWO mangler en teknisk dygtig værkfører assistent til vores afdeling i Odense Jobbet Vi søger en værkfører assistent, der sætter en ære i at servicere vores kunder, og som til stadighed har en smilende og imødekommende profil. Vi forventer, at du giver høflig og professionel kundebetjening med kunden i centrum. Primære opgaver: • Ad hoc reparationer • Besvare telefonopkald • Kundemodtagelse og indskrivninger • Sags-/ordrestyring i Navision herunder bogføring samt arkivering • Godkendelse af timesedler til fakturering • Assistere med igangsætning/opfølgning på arbejdet i værkstedet. Derudover skal du bidrage til et godt samarbejde med salg samt lageret. Ved ferier, fridage og lignende afløser du værkføreren. Din profil Du har gerne erfaring i kraner, hejs og lastvognsopbygninger. Du er sikkert uddannet lastvogns-, auto- eller landbrugsmaskinmekaniker, smed eller har en anden relevant uddannelse men har stor interesse i EDB og administrative opgaver. Kendskab/erfaring med pc tester vil være en fordel. Du trives i en travl men afvekslende hverdag og brænder for at løse såvel små som store problemer for kunder eller medarbejdere. Du er selvstændig, stabil og fleksibel og har gode samarbejdsevner samt sund indstilling til systemer, orden og kundeservice. Vi tilbyder Gode arbejdsforhold med gode kollegaer, hvor der arbejdes i et uformelt miljø og med en fri omgangstone. Kontakt regionschef Tommy Ditlevsen på telefon 2774 7655 hvis du har spørgsmål til stillingen. Send din ansøgning på under 2 min - Tryk på knappen herunder! Din ny arbejdsplads ligger på Hvidkærvej 46, 5250 Odense SV. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos SAWO teamet. SAWO er Danmarks førende leverandør af kvalitetsprodukter og 1. klasses service indenfor hydrauliske og beslægtede lasthåndteringsprodukter til transport- og entreprenørbranchen. Vores mange fleksible medarbejdere, udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra 14 afdelinger fordelt over hele landet. Vi er stolte over, at vi har været markedsledende i over 56 år. www.sawo.dk
16 Nov, 2018