DIN Forsyning A/S

IN Forsyning er et multiforsyningsselskab i Varde Kommune og Esbjerg Kommune. I begge kommuner modtager vi spildevand fra alle virksomheder og husstande – enten via kloaknettet eller tømning af bundfældningstanke. I Esbjerg Kommune har vi desuden fjernvarmeproduktion og –distribution til dele af kommunen, ligesom vi leverer drikkevand til Esbjerg by, Ribe og Bramming. I Varde Kommune distribuerer vi fjernvarme til Varde by og Alslev, mens vi producerer drikkevand til Varde by med opland samt Nørre Nebel og Kvong. Derudover har vi fem genbrugspladser i Varde Kommune, hvor vi også administrerer tømningen af alle private affaldsbeholdere og genbrugsspande.

Hos DIN Forsyning vil vi holde et rigtigt højt service- og kvalitetsniveau, så vi kan skabe mest mulig værdi for vores kunder. Derfor betragter vi fx drikkevandsproduktion med samme briller, som enhver anden fødevarevirksomhed vil se på sin produktion. For at kunne sikre en god service fra alle ca. 210 medarbejdere, har vi – i samarbejde med medarbejderne – udarbejdet nogle fælles retningslinjer, som du kan læse nedenfor.

Mener du ikke, at du har oplevet en tilstrækkelig service, er du velkommen til at kontakte os.

 

LIFA
DIN Forsyning A/S Esbjerg, Danmark
Kan du fylde det rette brændstof på os? Hver dag arbejder over 100 mennesker i DIN Forsynings domicil på at skabe værdi for vores mange kunder i Esbjerg og Varde Kommune. For at vi kan levere den bedste indsats, har vi brug for én, der kan fylde det rigtige brændstof på os. Derfor søger vi fra nytår en kok til at stå for vores kantine. Hvad skal du lave?    Kantinen og det tilhørende køkken bliver dit domæne, hvor du får ansvaret for at planlægge, indkøbe og tilberede dagens udvalg af morgenmad, frokostbuffet og mødeforplejning. En kollega vil assistere med mødeforplejning og opvask. Du kommer til at håndtere forskellige opgaver både indenfor det kolde og det varme køkken, og du får ansvar for, at køkkenet lever op til gældende fødevaresikkerhedsbestemmelser. Vi er en flok meget forskellige mennesker med mange forskellige ønsker og livretter. Så det er vigtigt, at du har lyst og evner til både at lave solid kost og lækre salater. Fagligt Du er uddannet kok og har nogle års erfaring, gerne fra en lignende stilling. Vores hus er bygget efter en bæredygtig tankegang, og det gælder også kantinen, fx i forhold til at mindske madspild. Derfor er det vigtigt, at du både brænder for og er god til at sikre, at ressourcerne bliver brugt mest optimalt, når du planlægger kantinens menu. Desuden har du selvfølgelig helt styr på hygiejnen. Personligt Du trives fint i dit eget selskab, da du kommer til at arbejde en del alene. Det er dig, der er eksperten i køkkenet, og derfor kræver det, at du har en god portion selvtillid og stoler på dine egne beslutninger, som du træffer hurtigt og uden slinger i valsen. Også, når det går stærkt omkring dig. Når du planlægger menuerne, er du både kreativ og omhyggelig med at sikre, at ressourcerne bliver brugt mest optimalt. Du har en vis naturlig autoritet, og den får du brug for, når du møder forskellige krav til menuens sammensætning. Nogle gange kan det være, du er lydhør overfor nye forslag, mens du andre gange venligt men bestemt giver udtryk for, at ønskerne ikke kan opfyldes. Arbejdsforhold Du får mulighed for et meget selvstændigt job, hvor det er dig, der bestemmer slagets gang i køkkenet. Vores hus er kun 1½ år gammelt, og derfor kommer du til at arbejde i et nyt køkken, hvor rammerne og udstyret er i orden. Der er tale om en hverdag, hvor arbejdstiden primært ligger i dagtimerne på hverdage, og hvor der er ordnede forhold inden for løn og pension.
16 Nov, 2018