DI-Teknik

DI-Teknik A/S er en af Danmarks største automationsvirksomheder med mere end 20 års erfaring inden for automation og industriel el. Virksomheden DI-Teknik er et resultat af en fusion mellem virksomhederne Danateknik og Innova-Teknik. Begge virksomheder prioriterede begreber som relationskunder og medarbejderansvar højt, og da kompetencer og kundekreds efterhånden var vokset sammen, lå fusionen lige for. Fusionen blev startskuddet til en opblomstring af karat.

Vores vision

DI-Teknik adskiller sig væsentligt fra sine konkurrenter ved at fungere som totalleverandør med kompetencer inden for både projektering, dimensionering, programmering, installation og servicering.  Vi leverer alt fra et samlet højspændingsanlæg til den sidste føler på et renseanlæg, og benytter os kun i særlige tilfælde af underleverandører.

Vores mål

Historisk ballast giver holdånd og selvtillid. Med dette udgangspunkt fortsætter medarbejdere og ledelse hos DI-Teknik A/S med at finjustere kursen mod det fælles mål; at vedblive at være en af landets bedste totalleverandører inden for industriel el og automation.

Kontaktoplysninger

Kontakt os gerne på telefon +45 5657 0066 eller via vores kontaktformular her på siden, og lad os vide hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

 

LIFA
DI-Teknik Køge, Danmark
Stillingsbeskrivelse som industrielektriker: Som industrielektriker / tekniker / montør hos os kan din hverdag består af mangeartede tekniske opgaver. Vi har listet nogle hovedområder op nedenfor, så du kan få et indblik i, hvilke kompetencer og personlige egenskaber vi lægger vægt på i vores virksomhed. Din hverdag kan bestå af: Installationer på proces- og maskinanlæg hos vores kunder Opbygning/ombygning af tavler for mange forskellige slags styringer CTS styringer Data og IT installationer ABA, AGA, AIA, ADK og ABDL installationer Installation og idriftsættelse af tavleanlæg Service, vedligehold og fejlsøgning Vi lægger vægt på følgende kvalifikationer og kompetencer Kvalifikationer Du har baggrund som industri- / elektriker, automatiktekniker eller anden el-faglig uddannelse God indsigt i maskindirektivet og SB afs. 6 Evt. teknisk engelsk kundskaber Gyldigt førerbevis til kategori B (alm. Bil) Ren straffeattest Kompetencer Flere års erfaring fra lignende stilling kan være en fordel Erfaring med industrielle installationer inden for proces- og maskinanlæg Erfaring med industrielle netværk kommunikation Fortrolig med analog og digital signalbehandling Evt. erfaring inden for programmering og/eller parmetrering samt kalibrering Evt. erfaring med installationer ifm. Spilde- og renvand samt GxP arbejde Fortrolig med bestilling af materialer og komponenter Personlige egenskaber Imødekommende, smilende og serviceminded over for kollegaer og kunder Kvalitetsbevidst Gode kommunikative egenskaber Systematisk, struktureret og resultatorienteret Kompetent, initiativrig og pligtopfyldende Samarbejdende og fleksibel Selvstændig og ansvarsbevidst Nysgerrig og interesse for nye teknikker Fortrolig med miljøer hvor tempoet er højt Vi har en meget uformel omgangstone og en flad organisering. Vi vægter godt samarbejde og personlige relationer højt mellem alle virksomhedens faggrupper. Vores nye kollegaer skal være udadvendte, kunne holde mange bolde i luften, trives i et travlt miljø med alsidige og forskelligartede opgaver. Du er hjælpsom og bidrager konstruktivt til opgavernes løsninger. Har du lyst til at arbejde sammen med os Har du lyst til at være vores kollega, så send os din ansøgning. Vi afholder løbende jobinterviews. Vi tilbyder: Fast fuldtidsansættelse Sundhedsforsikring Pensions- og flexordning En god lønpakke
16 Nov, 2018