Daurehøj Erhvervsbyg A/S

Daurehøj Erhvervsbyg A/S udfører styring af totalentrepriser og hovedentrepriser og har egenproduktion i tømrer- og snedkerentrepriser.

Daurehøj Erhvervsbyg A/S blev stiftet i 2003 og opkøbte i 2006 et af Sjællands førende tømrerfirmaer, Tømrergaarden i Tuse A/S. I 2010 blev Grevinge Maskinsnedkeri en del af Tømrergaarden i Tuse, og i 2012 fusionerede begge ind i Daurehøj Erhvervsbyg A/S. Maskinsnedkeriet udfører specialopgaver og spiller en vigtig rolle for vores fleksibilitet overfor vores kunders ønsker.

Som del af virksomhedens sociale engagement beskæftiger vi løbende 10-12 tømrerlærlinge på vores byggeprojekter. Vi stræber efter at fastholde medarbejdere, som ikke kan arbejde på ordinære vilkår og har pt. 3 ansatte i fleksjobordning. I det omfang der, i eget regi eller hos underentreprenører, beskæftiges udenlandsk arbejdskraft, er det altid på dansk overenskomst.

 

LIFA
Daurehøj Erhvervsbyg A/S Sjælland, Danmark
Forsiden   /   Om os   /   Job   /   Vi søger projektledere og byggeled… Vi søger projektledere og byggeledere Projektledere og byggeledere søges – til byggesager i København og på Sjælland Vi søger dygtige, dynamiske og erfarne projektledere og/eller byggeledere, der vil indgå i vores projektlederteam i produktionsafdelingen. Du bliver en del af en voksende og udviklingsorienteret virksomhed, der tilbyder en selvstændig stilling med stort ansvar og mangeartede udfordringer. Dine arbejdsopgaver Ledelse, planlægning og koordinering af byggeprojekter Kontakt til bygherre og underentreprenører Koordinering af aktiviteterne på byggepladsen Styring af økonomi, budgetopfølgning samt afrapportering på de enkelte sager Ansvar for kvalitetsstyring og arbejdsmiljø Styring af egenproduktion inden for tømrer/snedkerproduktion Dine kvalifikationer Uddannet bygningskonstruktør, bygningsingeniør el.lign. Minimum 5 års erfaring fra en tilsvarende stilling God forretnings- og økonomiforståelse Du arbejder struktureret og selvstændigt Erfaring med egenproduktion og akkordforhandling vil være en fordel Personlige egenskaber Løsningsorienteret og kvalitetsbevidst Gennemslagskraft Gode kommunikationsevner Godt humør Vi tilbyder En spændende og udfordrende hverdag Mulighed for personlig og faglig udvikling Erfarne og professionelle kollegaer. Ansættelsesvilkår efter kvalifikationer og resultater.
16 Nov, 2018