HM Entreprenør A/S

Tradition og fornyelse

Vi har ikke langt fra ord til handling.

Det var ikke kun en kliche, men en realitet, da Michael Mortensen i 2008 overtog Henning Mathiassens entreprenørforretning, grundlagt i 1971. Nu som dengang er der ikke langt, fra en aftale er indgået, til arbejdet er i gang.

Traditionerne fulgte således med, da firmaet flyttede fra Hovedgård til Glud og skiftede navn til HM Entreprenør A/S. Det samme gjorde en del af mandskabet, men siden er både maskinpark og antallet af medarbejdere vokset til mere end det tredobbelte.

Med traditionerne i bagagen er fornyelsen således til at få øje på. HM Entreprenør A/S har en ny og meget alsidig maskinpark, egne grusgrave, samt modtagelse og salg af genbrugsmaterialer og pt. ca. 110 medarbejdere. Fra vort helt centrale udgangspunkt opererer vi over hele Danmark, klar til at levere entreprenørarbejde af bedste kvalitet. 

Mere plads til det hele

Med 5.000 nybyggede kvadratmeter var HM Entreprenør A/S klar til fremtidens udfordringer ultimo 2017. Hele maskinparken, den daværende vognmandsforretningen og alle 150 medarbejdere flyttede med fra Glud til en 77.000 kvadratmeter stor grund på Orionvej i Horsens Syd.

For en virksomhed som vores er logistik og beliggenhed helt afgørende. Derfor er flytningen til Horsens afgjort en fordel på langt sigt”, siger Michael Mortensen, som har ejet og drevet HM Entreprenør A/S fra adressen på Snaptunvej siden 2008. På de 7 år er den vokset til næsten det tredobbelte, så det er for alvor begyndt at knibe med pladsen.

Michael Mortensen glæder sig over, at medarbejderne fuldt ud bakker op om beslutningen om at flytte. ”Mange af dem bor jo i Horsens. Samtidig tror jeg på, at vi får lettere ved at tiltrække kvalificeret arbejdskraft og nye lærlinge, når vi flytter ind på en mere central beliggenhed”, påpeger han.

HM er klar til arbejdet i 2017

LIFA
HM Entreprenør A/S Orionvej 10, 8700 Horsens, Danmark
Som formand i HM tilbydes du et afvekslende job i en virksomhed med fuld fart på.   DINE PRIMÆRE OPGAVER VIL VÆRE: ✚ Planlægning, tilrettelæggelse og deltagelse i det daglige arbejde ✚ Bestilling af materialer  ✚ Optimering af arbejdsgange ✚ Udarbejdelse af kvalitetssikringsmateriale ✚ Opgørelse af ekstraarbejder ✚ Deltagelse i byggemøder I samarbejde med projektlederne skaber du en god byggeproces fra start til slut.   KVALIFIKATIONER ✚ Flere års praktisk erfaring ✚ Erfaring med ledelse af byggepladser og medarbejdere ✚ Handlekraftig og løsningsorienteret   DU TILBYDES Hos HM tilbydes du et godt samarbejdsklima, gode kollegaer og spændende arbejdsopgaver. Du bliver en del af en virksomhed, der er kendetegnet ved at være fleksibel, troværdig og ambitiøs. Der er ikke langt fra tanke til handling, hvilket stiller store krav til din omstillingsparathed. HM er en virksomhed, der har fokus på udvikling og resultater. Løn efter kvalifikationer og erfaring.   PRAKTISKE OPLYSNINGER Tryk på knappen herunder og Send os gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat viser sig.  Ønsker du yderligere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sine Madsen på telefon 40 84 11 10.
16 Nov, 2018