Focus Telemarketing A/S

Mødebooking

Konceptet laver vi sammen 

Du er med til at udvikle konceptet. Du hører de første samtaler. Du ved, at du kan stå inde for det, der bliver sagt til dine potentielle kunder.

Vi skal finde krogen!

Samarbejdet starter med en gennemprøvet proces
Vi inviterer dig som kunde ind til os. Du hilser på de medarbejdere, som vil løse dine opgaver og får sat ansigt på de personer, som senere vil repræsentere din virksomhed. 

Vi starter med at bede dig fortælle om din virksomhed, og hvad du kan tilbyde dem, vi senere skal kontakte.

  • Hvad vil du dem?
  • Hvad kan de få ud af dit tilbud?
  • Hvordan kan vi forklare det på en måde, så vi kan få vagt interessen?
  • Hvorfor skal de sige ja?
  • Hvad er deres udbytte af et møde med dig?

Sammen udarbejder vi et manuskript, som afprøves med det samme, mens du hører på. Du får lejlighed til at rette til, og sammen skærper vi tilbuddet til kunden. Det giver dig en god fornemmelse af, hvad der bliver sagt i salgsøjeblikket samt sikkerhed for, at du selv kan stå inde for budskabet.

Hvis vi ikke kan finde krogen, er det måske, fordi den ikke er der. Og kan vi ikke finde den, takker vi pænt nej til opgaven.

Kontakt Anders Grønvald, hvis du vil komme lettere til flere relevante møder!

 

Optimerede løsninger inden for telemarketing 

Vores eget fokus er at skabe stærke relationer til vores kunder. Det gør vi ved at involvere dig i processen. Du møder dem, der ringer for dig. Du hører, hvad der bliver sagt. Det giver tryghed. Samtidig leverer vi resultater. Du betaler kun for det, du får.

FOCUS TELEMARKETING

Profil

Focus Telemarketing løser opgaver på ren provision ud fra de møder, der bookes eller de resultater, der skabes. Focus har varig succes, voksne og veluddannede medarbejdere samt lange ansættelses- og kundeforhold. Noget må vi gøre rigtigt!

 

MERE

Referencer

Focus Telemarketing har erfaringen. Vi er stolte over vores arbejde og kan stå inde for det. Læs nærmere omkring nogle af vores kunder, og hvad deres erfaring med Focus Telemarketing er.

MERE

 

Telemarketing

Focus Telemarketing hjælper dig til succes.Vi har en række produkter inden for telemarketing, kundeservice og markedsanalyse. Vi booker møder, skaber salg og finder leads til dine sælgere. Det er salg, du kan stå inde for. Se hvorfor!

MERE

Kursus

Focus Telemarketing kan forvandle dit kundeservicecenter til en salgsorganisation - oven i købet uden at tabe dine medarbejderes opbakning. Vi hjælper dem til at erkende, at mersalg er den bedste service.

MERE