VIKINGDANMARK

VikingGenetics er blandt verdens største og førende landmandsejede kvægavlsforeninger og investerer årligt et stort beløb i forskning og udvikling. VikingGenetics benytter den nyeste teknologi f.eks. genomisk selektion og kønssortering af sæd.

VikingGenetics har et effektivt avlsprogram og afkomsundersøger hvert år 450 tyre af malkeracerne VikingHolstein, VikingRed og VikingJersey. Desuden tilbyder VikingGenetics sæd af individafprøvede kødkvægtyre af 16 racer. 

VikingGenetics har tre ejere - VikingDanmark (50%), FABA i Finland (25%) og Växa i Sverige(25%) - hvilket betyder at cirka 30.000 kvægbrugere står bag virksomheden som medlemmer. 

VikingDanmark leverer sæd af tyre med høj økonomisk værdi og har landsdækkende inseminerings- og rådgivningsservice. Dette sikrer kvægbrugerne sunde køer og maksimal indtjeningVikingDanmark tilbyder strategisk rådgivning om avl og reproduktion i den enkelte besætning i samarbejde med besætningsejer, medarbejdere, inseminør og rådgiver. I VikShop sælger VikingDanmark kvalitetsprodukter til kvægbruget med levering direkte til stalddøren.

VIKINGDANMARK Aarhus, Danmark
Sådan behandler vi din ansøgning: Din ansøgning bliver sendt til vurdering i den relevante afdeling i VikingDanmark, og vi vil efterfølgende kontakte dig, hvis der er aktuel jobmulighed, eller bekræfter over for dig, hvis vi ønsker at gemme din ansøgning i maks. 6 mdr. Hvis vi på et senere tidspunkt opslår en stilling, du finder interessant, skal du altid selv søge de aktuelle job for at komme i betragtning
05 Dec, 2018