Brunsgaard A/S

domicil


Virksomheden var fra starten baseret pa salg af byggemateriel, men pa et tidligt tidspunkt skiftede virksomheden salgskonceptet ud med et lejekoncept og begyndte i større omfang at leje forskalling og stillads ud til håndværkere.

Gennem årene er der kommet en lang række nye produkter til. Vi har i dag en afdeling for montage af stilladsopgaver og en afdeling for udlejning af lifte, teleskoplæssere og skurmateriel.

Vi vil gerne være med hele vejen i processen, således kan vi sikre at vores kunder får lige netop det produkt, som passer til den individuelle opgave de står overfor. Vi stiller store krav til os selv og til kvaliteten af de produkter, vi lejer ud til kunderne.

Sikkerheden kommer i første række, så derfor gennemfører vi kontinuerligt tjek og tests på vores produkter. Brunsgaard A/S er i dag DRA certificeret, som en ud af 15 udlejnings virksomheder i Danmark, derved kan vores kunder være helt trygge når de lejer hos Brunsgaard A/S.

Vi har nu i mere end 45 år været en attraktiv udlejer af forskalling, stilladser, lifte og andet materiel til byggepladser over hele landet. Brunsgaard A/S er blandt de største materieludlejere og beskæftiger ca. 60 medarbejdere. Gennem årene har vi løst tusindvis af opgaver både nationalt og rundt i hele verden.

Vi har i dag et dygtigt team af ingeniører og konstruktører som arbejder med Autocad 2D og D3 tegninger og visualiseringer. I september 2012 flyttede Brunsgaard A/S på ny adresse i Herning. De ca. 10.000 m2 under tag og 26.000 m2 grund, giver langt bedre muligheder for at opbevare materiel og maskiner. Med flytningen har vi forbedret logistikken, afvaskningen og klargøringen betydeligt. For at øge sikkerheden i vores leveringer og retur, har vi videoovervågning på hele ejendommen.

Vi ser frem til at kunne hjæIpe dig, med dine fremtidige byggeopgaver.

Brunsgaard A/S Herning, Danmark
Derfor er vi altid interesserede i uopfordret, at høre fra dig som er dygtig, serviceminded og vil gøre en helhjertet forskel. Kan du se dig selv som en del af Brunsgaard A/S Stillads & Materieludlejning? Og har du lyst at blive en del af et engageret team. Så er du måske en kommende medarbejder indenfor dit fagområde, og vi vil se frem til at modtage din ansøgning.
20 Nov, 2018