Sex & Samfund

En livsvigtig kamp

I mere end 60 år har Sex & Samfund kæmpet for retten til at bestemme over sin egen krop. 

Hvad der startede med en gruppe kvindelige lægers kamp for at forhindre uønskede graviditeter for kvinder i Danmark, er nu vokset til en kamp for alle menneskers seksuelle sundhed og rettigheder i og udenfor Danmarks breder. Og kampen er lige så vigtig, som den var dengang. 

Sex & Samfund er en privat og ikke-kommerciel forening uden partipolitisk eller religiøs tilknytning.

Sex & Samfund arbejder nationalt såvel som internationalt for at sikre den enkeltes seksuelle og reproduktive rettigheder uanset alder, køn, etnisk oprindelse, religion, seksuel præference, politisk tilhørsforhold samt ægteskabelige og social status. Sex & Samfunds årsomsætning er på omkring 60 mio. kr.

Læs mere om Sex & Samfund

Sex & Samfund Lergravsvej 63, København, Danmark
Brænder du for at arbejde med seksuelle rettigheder? Vil du arbejde med aktivisme og kommunikation målrettet unge frivillige? Og kæmpe sammen med de frivillige for alles lige ret til at bestemme over egen krop og seksualitet? Sex & Samfund søger en praktikant, der kan formidle vores kampagner samt motivere og engagere vores frivillige i hele landet. Som en del af frivilligteamet kommer du til at indgå i arbejdet med at støtte frivillige i at udvikle aktiviteter inden for Sex & Samfunds arbejdsområder.  Du får masser af ansvar og udfordrende opgaver, men kan også regne med god sparring og engagerede kolleger. Opgaverne omfatter blandt andet: Motivere og engagere frivillige til at lave kampagner og aktivisme i deres lokalområde Koordinator og primær støtte til en frivilliggrupper, der arbejder med internationale dagsordener inden for seksuel og reproduktiv sundhed Engagere flere frivillige i Sex & Samfunds arbejde gennem oplæg, møder og workshops  Deltage...
24 Sep, 2020