HÅNDVÆRKERGÅRDEN A/S

30 ÅRS ERFARING MED KVALITET TIL TIDEN

Håndværkergården blev grundlagt i 1988 og er i dag ejet af entreprenørfirmaet Hansson & Knudsen A/S. Vi bor centralt i landet med to baser i Odense og Vejle. Vi har en fast stab på 95 erfarne medarbejdere fordelt på 65 servicevogne. Vi tror på, at engagerede medarbejdere giver øget arbejdsglæde og dermed også øget kvalitet i vores projekter. Derfor sørger vi for løbende at uddanne vores folk og investere i et godt arbejdsmiljø.

Kvalitet og miljø går hånd i hånd

Som en miljøansvarlig virksomhed er det Håndværkergårdens politik, at alle ydelser udføres med de mest miljøvenlige materialer og med mindst muligt materialeforbrug og affaldsmængder. Vi tilstræber at reducere forbruget af energi og anvender den til enhver tid mindst forurenende teknologi. Vi har ligeledes fokus på at en stadig stigende del af affaldsprodukterne genanvendes.

I trygge hænder

Når du samarbejder med Håndværkergården, er du altid omfattet af den godkendte garantiordning, Byg Garanti.

Det giver garanti for:

  • Din håndværker er godkendt af Dansk Byggeri 
  • Dækning mod sjusk, udførelsesfejl og mangler op til 150.000 kr. gældende pr. den 1 juli 2017 
  • Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

hvg-as-brochure

Se brochure

dorthe

​Dorthe Søholm

Kontorassistent/Administration

Kan kontaktes direkte på

41 17 37 32

ds@hvg-as.dk​

hanne

​Hanne Qvick

Kontorassistent/Administration

​Kan kontaktes direkte på

22 96 37 54

hq@hvg-as.dk

janet_2

​Janet Nielsen

Bogholder/Administration

​Kan kontaktes direkte på

41 17 37 31

jn@hvg-as.dk

jan-final2

​Jan Olsen

Afdelingschef

Kan kontaktes direkte på

20 19 49 ​79

jo@hvg-as.dk​

Billeder

Se eksempler på vores arbejde.​

foto_ny terrasse_engvej 8projekt-3projekt-2

HÅNDVÆRKERGÅRDEN A/S Odense, Danmark
Arbejdsopgaverne er meget varierende, og vil være både hos private, erhvervskunder samt offentlige organisationer. Du bliver en del af et stærkt team i en spændende virksomhed, hvor vi stiller store, men fair krav til hinanden. Arbejdet byder på en afvekslende hverdag med gode og kompetente kollegaer, hvor der til tider er stor travlhed. Vi tilbyder naturligvis ordnede arbejdsforhold med pension og sundhedsforsikring. Vi tager imod ansøgninger løbende og fjerner dette jobopslag igen når vi har fundet den rette kandidat – så tøv ikke med at sende din ansøgning, hvis du kan nikke genkendende til ovenstående! Tag også gerne en snak med Afdelingsleder Kurt Gohlke på 2019 4970, hvis du vil vide mere Kurt Gohlke VVS-installatør/Afdelingsleder Kan kontaktes direkte på 20 19 49 70 kg@hvg-as.dk​
13 Maj, 2019