Sex & Samfund

En livsvigtig kamp

I mere end 60 år har Sex & Samfund kæmpet for retten til at bestemme over sin egen krop. 

Hvad der startede med en gruppe kvindelige lægers kamp for at forhindre uønskede graviditeter for kvinder i Danmark, er nu vokset til en kamp for alle menneskers seksuelle sundhed og rettigheder i og udenfor Danmarks breder. Og kampen er lige så vigtig, som den var dengang. 

Sex & Samfund er en privat og ikke-kommerciel forening uden partipolitisk eller religiøs tilknytning.

Sex & Samfund arbejder nationalt såvel som internationalt for at sikre den enkeltes seksuelle og reproduktive rettigheder uanset alder, køn, etnisk oprindelse, religion, seksuel præference, politisk tilhørsforhold samt ægteskabelige og social status. Sex & Samfunds årsomsætning er på omkring 60 mio. kr.

Læs mere om Sex & Samfund

Sex & Samfund Lergravsvej 63, København, Danmark
Vil du være med til at udarbejde en evaluering af Sex & Samfunds rådgivningstilbud Sexlinien for Unge og Privatsnak?  Er du skarp på dataindsamling, analyse og interviewteknik? Så er du måske den praktikant, vi leder efter til foråret 2021. Som praktikant i Sex & Samfund vil du blive tilknyttet Team Partnerskaber og Analyse i samarbejde med Team SUND, som begge er en del af National Afdeling. Team Partnerskaber og Analyser arbejder bl.a. med forskellige analyser, undersøgelser og evalueringsopgaver og Team SUND står for den daglige drift og faglige udvikling af vores rådgivningstilbud. I dit praktikforløb hos os vil din primære opgave være at evaluere brugernes oplevelse og tilfredshed af vores rådgivningstilbud Sexlinien for unge og Privatsnak.  Sexlinien for Unges målgruppe er 15-25 årige og Privatsnak 10-15 årige. Begge tilbud leverer rådgivning gennem kanalerne telefon, chat og brevkasse suppleret af online informationsindsatser. Evalueringen skal kun fokusere på...
15 Jan, 2021