Sex & Samfund

En livsvigtig kamp

I mere end 60 år har Sex & Samfund kæmpet for retten til at bestemme over sin egen krop. 

Hvad der startede med en gruppe kvindelige lægers kamp for at forhindre uønskede graviditeter for kvinder i Danmark, er nu vokset til en kamp for alle menneskers seksuelle sundhed og rettigheder i og udenfor Danmarks breder. Og kampen er lige så vigtig, som den var dengang. 

Sex & Samfund er en privat og ikke-kommerciel forening uden partipolitisk eller religiøs tilknytning.

Sex & Samfund arbejder nationalt såvel som internationalt for at sikre den enkeltes seksuelle og reproduktive rettigheder uanset alder, køn, etnisk oprindelse, religion, seksuel præference, politisk tilhørsforhold samt ægteskabelige og social status. Sex & Samfunds årsomsætning er på omkring 60 mio. kr.

Læs mere om Sex & Samfund

Sex & Samfund Afdelingskontor (Aarhus, Danmark)
Brænder du for at være med til at styrke unges seksuelle sundhed og trivsel gennem rettighedsbaseret og normkritisk undervisning? Har du lyst til at tilegne dig større viden om køn, krop, sex og seksualitet, og har du lyst til, at denne viden sættes i spil gennem dialogisk undervisning med elever i udskolingen og på ungdomsuddannelser? Så er du den, vi søger til vores ung-til-yngre-korps i Aarhus. Sex & Samfunds undervisning varetages i Aarhus og omegn, men også andre steder i Jylland og på Fyn. Vi forventer, at du har lyst til at være en del af en NGO, der har visioner og holdninger til seksuel trivsel og rettigheder. vil gå nysgerrig og engageret til opgaven med at omsætte Sex & Samfunds visioner og værdier til konkret undervisning. vil være en del af en lærende organisation, hvor vi hele tiden bliver klogere på, hvordan vi bedst sikrer god seksualundervisning for børn og unge. vil bidrage konstruktivt til at udvikle og styrke det faglige og sociale...
18 Maj, 2020