ToEcho

Historien bag Ekko App

Med visionen om at gøre medarbejderkommunikation enkel, intuitiv og effektiv, startede Henrik Jensen i 2014 ToEcho. Efter mange års arbejde med udvikling af avancerede kommunikationsløsninger til medarbejdere erfarede Henrik at både store og små virksomheder havde behov for at kommunikere effektivt.

Hver dag anvender adskillige danske virksomheder Ekko App til at kommunikere effektivt, til at styrke fællesskabet, til at motivere, til at uddanne, til at dele viden og meget mere.

Vi leverer færdige brancheløsninger til detail, service og facility samt bygge og anlæg, men vi har også udviklet løsninger til traditionelle virksomheder. Finder du ikke din virksomhedstype i ovenstående, så kontakt os og få skræddersyet en Ekko App til jeres behov.

 

ToEcho Klausdalsbrovej 601, Ballerup, Danmark
ToEcho søger en full stack developer, der brænder for web-applikationer, til vores Ekko App. Ekko App er et kommunikationsværktøj udviklet til virksomheder og deres ansatte. Ekko app sørger bl.a. for uddannelse, vidensdeling, træning, onboarding af medarbejdere, dokumentation og meget mere. Vi er netop ved at afslutte en komplet genskrivning af vores kerneprodukt Ekko App. Det næste store projekt er at få færdigudviklet en REST-api i node.js og integreret denne med vores applikation. I denne sammenhæng kommer vi uundgåeligt til at have en masse løse ender, som du kan være med til at holde styr på og få afsluttet. Du får mulighed for at få en vis indflydelse på vores backend-arkitektur, da du kan være med tidligt i processen. Du kommer til at indgå i et ambitiøst og professionelt arbejdsfællesskab på vores kontor i The Camp i Ballerup, bestående af seks medarbejdere. Du kan læse mere på www.ekkoapp.dk. Vi tilbyder: En stilling, hvor du får mulighed for at indgå i et fagligt fællesskab, hvor du både kan arbejde selvstændigt og i tæt samarbejde med os. Du kommer primært til at arbejde med backend og dine arbejdsopgaverne bliver bl.a.: Udvikling af node.js backend (vi bruger express) Udarbejdelse af relevante test og undersøgelser af vores mobilapplikation samt udførelse og analyse heraf UI arbejde i form af mockups, prototyper, wireframes (vi benytter selv Adobe XD, men vi er åbne overfor alternativer) Hvis du har evner inden for grafisk design, vil der også være en række grafiske ad hoc opgaver (men dette er ikke et krav) Vi tilbyder en stilling, der indebærer, at du besidder høj kvalitetssans, sans for detaljen og at du kan bevare overblikket over mange forskellige opgaver. Samtidigt tilbyder vi dig muligheden for at få en fod indenfor i en ung og ambitiøs virksomhed i hastig udvikling, hvor et team af passionerede og engagerede kollegaer vil understøtte din læring. Vi forventer at du: Sandsynligvis er i gang med en relevant videregående uddannelse enten på bachelor eller kandidatniveau eller at du har relevant erfaring. Har sans for læsbar kode og at du ikke er bange for at lære nyt Kan formidle tekniske problemer og kan vælge og opveje tekniske løsninger efter situationen. Har en god forståelse for følgende: Html og css (gerne sass), Javascript (sass, es5, es6, react, serverside vs clientside, performance osv.), node.js (styrker/svagheder, design-patterns, læsbarhed, performance, sikkerhed), SQL og database-håndtering/design (joins, views, indexes, datatyper osv.), REST-arkitektur, Git og versionsstyring Tiltrædelse   er januar 2020. Vi er fleksible mht. tiltrædelse over for den rette kandidat. Vi forestiller os et praktikforløb på 3-6 måneder. Arbejdstid pr. uge   er i udgangspunktet 37 timer. Stillingen er ulønnet, men vi tilbyder gratis frokostordning, frugtordning og kaffe. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os på hej@toecho.dk Ansøgninger vil blive behandlet løbende. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!
08 Jan, 2020