ToEcho

Historien bag Ekko App

Med visionen om at gøre medarbejderkommunikation enkel, intuitiv og effektiv, startede Henrik Jensen i 2014 ToEcho. Efter mange års arbejde med udvikling af avancerede kommunikationsløsninger til medarbejdere erfarede Henrik at både store og små virksomheder havde behov for at kommunikere effektivt.

Hver dag anvender adskillige danske virksomheder Ekko App til at kommunikere effektivt, til at styrke fællesskabet, til at motivere, til at uddanne, til at dele viden og meget mere.

Vi leverer færdige brancheløsninger til detail, service og facility samt bygge og anlæg, men vi har også udviklet løsninger til traditionelle virksomheder. Finder du ikke din virksomhedstype i ovenstående, så kontakt os og få skræddersyet en Ekko App til jeres behov.

 

ToEcho Klausdalsbrovej 601, Ballerup, Danmark
ToEcho søger en full stack developer, der brænder for web-applikationer, til vores Ekko App. Ekko App er et kommunikationsværktøj udviklet til virksomheder og deres ansatte. Ekko app sørger bl.a. for uddannelse, vidensdeling, træning, onboarding af medarbejdere, dokumentation og meget mere. Vi er netop ved at afslutte en komplet genskrivning af vores kerneprodukt Ekko App. Det næste store projekt er at få færdigudviklet en REST-api i node.js og integreret denne med vores applikation. I denne sammenhæng kommer vi uundgåeligt til at have en masse løse ender, som du kan være med til at holde styr på og få afsluttet. Du får mulighed for at få en vis indflydelse på vores backend-arkitektur, da du kan være med tidligt i processen. Du kommer til at indgå i et ambitiøst og professionelt arbejdsfællesskab på vores kontor i The Camp i Ballerup, bestående af seks medarbejdere. Du kan læse mere på www.ekkoapp.dk. Vi tilbyder: En stilling, hvor du får mulighed for at indgå i et...
08 Jan, 2020