Skip to main content
Tilbage

Sørens Tagdækning DK A/S

Tagdækning med indbygget ansvarlighed

Ansvarlighed og kvalitet er et af de vigtigste nøgleord hos Sørens Tagdækning. 

Det gennemsyrer hele vores måde at tænke og arbejde på.

Vi lover heller ikke noget, vi ikke kan holde. Vi leverer til den aftalte tid, og på arbejdspladsen tager vi ansvar og rydder op. Når vi tager hjem, ser tingene ud, som da vi kom. Bortset fra taget, naturligvis, der nu er, som du har ønsket det. Desuden gør vi altid arbejdet ordentligt. Vi bruger hellere en halv time mere end forventet, end leverer noget, der ikke er i orden.

Ansvarlighed og kvalitet er de vigtigste nøgleord hos Sørens Tagdækning. Det gennemsyrer hele vores måde at tænke og arbejde på. Vi tager ansvar, når vi giver et tilbud.

Virksomheden blev grundlagt i 1999 af tagdækkermester Søren Dam . I 2007 trådte sønnen Anders Dam ind i firmaet, i 2019 fik vi endnu en mand med i ejerkredsen nemlig Poul Erik Jensen. Med stigende efterspørgsel valgte vi at starte Sørens tagdækning DK A/S i august 2016, som tager sig af de større entrepriser i hele landet, den daglige leder af dette er Søren Kirkeby. Det betyder at vi i dag i alt 84 medarbejdere. Heraf er 13 lærlinge, fordi vi ønsker at være med til at tage ansvar for at udvikle faget, og sikre næste generation af tagdækkere.

Fra vores lærlinge og uddannelsesinstitutionerne får vi adgang til den nyeste viden inden for tagdækning. Til gengæld er vi med til at sikre, at der er lærepladser at få.

Vi har over de sidste 6 år haft 4 lærlinge med til DM i Skills, hvoraf to af dem er kåret Danmarks bedste tagdækker lærling, og det er vi rigtig stolte af.

Sørens Tagdækning A/SSørens Tagdækning A/SSørens Tagdækning DK A/SSørens Tagdækning DK A/SDe 4 lærlinge der har deltaget i DM i Skills

Fra venstre ses: Søren K, Søren D, Anders.