Skip to main content
Tilbage

ReQT Consulting A/S

ReQT Consulting A/S  er din virksomheds stærke samarbejdspartner i forhold til, at finde de rette medarbejderressourcer samt de løsninger og processer der vedrører dette. Vi har gennem flere år skabt et stærk kendskab til mange industrier og brancher. Netop derfor ved vi hvad der kræves for, at finde de rette medarbejderressourcer og at dette ikke kun omhandler de faglige kompetencer, men i allerhøjeste grad også de menneskelige.

Vi er som samarbejdspartner fleksibel i forhold til levering og processer. For os er tillid mellem os og kunden samt en stærk relations-skabelse afgørende for et givtigt samarbejde.

Vi har arbejdet indenfor nedenstående brancher med alle vores forretningsområder. Vi har en stor viden, et stærkt netværk og de rette kompetencer til, at levere de rette medarbejdere. Yderligere har vi også samarbejdspartnere uden for Danmarks grænser, hvorfor det også er muligt at assistere med udenlandsk arbejdskraft på tværs af grænserne.

  • Olie- & gasindustrien
  • Vindindustrien
  • Pharmaindustrien
  • Produktionsindustrien
  • Datacenterindustrien
  • Bygge- & anlægsbranchen

 

Cross Border rekruttering:

Vores konsulenter har siden 2013 arbejdet med cross border sourching og rekruttering af specialister og faglærte medarbejdere. Vi har gennem en årrække etableret et stærkt netværk, af samarbejdspartnere uden for Danmarks grænser. Disse samarbejdspartnere sikrer en god screening af kandidater, herunder tjek af kompetencer, uddannelsespapirer osv.  Denne procedurer sikrer, at kandidater matcher de overordnede rammer og fagligheder. Dette gør at vi kompetent kan assistere din virksomhed med udenlandsk arbejdskraft på tværs af grænserne.

Med ReQT som samarbejdspartner er din virksomheder sikret god viden og forståelse for tekniske brancher og kompetencer.

 

Hvis du vil vide mere om os så kontakt os endelig:

Hans Hermann

Hans Hermann
Konsulent & Partner
ReQT Consulting A/S
Mob: +45 2618 4844

hah@reqt.dk

Torben Møller-Larsen

Torben Møller-Larsen
Partner
ReQT Consulting A/S
Mob: +45 2174 71 79

info@reqt.dk

Henrik Holstberg

Henrik Holstberg
Partner
ReQT Consulting A/S
Mob: +45 2835 5555

info@reqt.dk

Om ReQT Consulting

Vi er godt funderet teknisk og med en bred forståelse og erfaring indenfor b.la olie- & gasindustrien, vindindustrien, pharma industrien, bygge- & anlægsbranchen og på det seneste også datacenter industrien.

Kontakt

ReQT Consulting A/S
Gl. Banegaardsvej 33
5500 Middelfart, DK
Tlf. +45 6131 7010
Mail. info@reqt.dk
CVR nr. 41735376

Læs Mere

Interim & Projektansættelser
Rekruttering
Search assistance
EU kandidat sourching