Skip to main content

Hos Superprof tror vi på, at læring gør livet bedre

Hvorfor? Fordi læring er en ekstraordinær ting, der giver os muligheden for at udvide vores horisont og berige vores dagligdag. Jo mere vi lærer, jo mere kan vi leve. At opdage nye lidenskaber, at tilegne sig ny viden, er at leve livet mere fyldestgørende.

 

Vi arbejder for, at alle kan føle glæden ved at prøve noget nyt. Læring skal ikke længere være en forpligtelse, som man får fri fra, men en hobby, der giver dig muligheden for at forbedre dig selv og din livskvalitet. Vi arbejder for at give alle muligheden for at opdage eller genopdage, at viden er en ubegrænset fornøjelse – og at det vi lærer én gang, kan være med os hele livet.

 

Superprofs DNA er vores undervisere. Det er dem, der gør læring muligt, trygt og sjovt. Derfor er vi konstant på udkig efter sjældne perler, unikke profiler og entusiaster inden for alle områder. Vores samfund er her for at åbne døren for alle muligheder: hvor du vil, og når du vil.

 🚀 Bliv underviser i dag: https://bit.ly/3khQiYM 

 

Om Superprof

Superprof er en global leder og Europas største inden for privatundervisning. Vi giver alle med en lidenskab, høj faglighed og/eller exceptionelle pædagogiske egenskaber muligheden for at blive privatunderviser. Med Superprof kan du nemt finde elever, sætte dine egne priser og tilrettelægge din egen tid.

 

Vi leder efter motiverede undervisere (både med og uden en professionel profil) i hele Danmark til at tilbyde undervisning (på alle niveauer) i flere hundrede forskellige fagområder:

  • Akademisk (matematik, dansk, engelsk, fransk, historie, kodning, eksamensforberedelse, hjælp til opgaveskrivning, lektiehjælp, osv.)
  • Sport (fitness, personlig træner, svømning, sejlads, ski, skateboarding, tennis, osv.)
  • Musik (guitar, klaver, sang, trommer, producing, nodeundervisning, osv.)
  • Fritid, hobbyer og kunst (madlavning, keramik, tegning, grafisk illustration, osv.)

Og meget mere!

 

Det er fuldstændig gratis at oprette sig, lave annoncer og modtage elever på Superprof – vi kræver ingen gebyrer fra dig for benyttelse af Superprof.

 🚀 Bliv underviser i dag: https://bit.ly/3khQiYM 

Hvis du har nogen spørgsmål, kan du altid række ud til os på mail: hejsa@superprof.com