Skip to main content
Tilbage

E&T Gruppen ApS

Kort fortalt om E&T Gruppen

Vi er et professionelt vikar og mandskabsudlejningsfirma som har specialiseret os i at finde de rigtige elektrikere og vvs vikarer indenfor installationer og beslægtede aktiviteter, som montage og installation arbejde.

Vores mange års erfaring indenfor byggeriet, gør at vi har folk som kan løse alle former for opgaver. Udover de faste opgaver indenfor byggeriet kan vi også løse opgaver, som spjældarbejde, industrielektriker, huselektriker samt være vores kunders servicefolk.

Den moderne byggebranche er et samarbejde af specialiserede kompetence teams. E&T Gruppens vision er at være den foretrukne samarbejdspartner inden for montage og installationsydelser for entreprenører. Derfor tilbyder vi at varetage alt fra formandsposten, materiale styringen, indkøb, planlægning og opfølgning. Du kan trygt ligge projektet i vores hænder.

Vi arbejder løbende på at fastholde og udbygge vores position i markedet, som den foretrukne samarbejdspartner inden for montage og installationsydelser for erhvervskunder.