Skip to main content

Dusørjob

Vi har udformet en lille skabelon man frit kan anvende såfremt man ønsker at benytte sig af muligheden for at oprette et DusørJOB – se denne skabelon her

Men hvorfor bruge benytte sig af denne mulighed, kan du læse mere omkring herunder:

 

 

De bedste kandidater vi kan få til vores ledige stilling er oftest dem der er i arbejde og ikke aktivt jobsøgende - hvordan kommer vi i kontakt med disse?

De traditionelle metoder her er enten headhunting eller search & select, og i nedenstående har vi prøvet at sammenholde disse metoder med dusørmuligheden, her på anbefalJOB.

Hvis vi tænker os en situation hvor der skal ansættes en funktionær med en årsløn på kr. 500.000, kan vi opstille nedenstående oversigt:

 

Pris

Headhunting

Typisk tre måneder af årslønnen på stillingen - kr. 125.000

Search & Select

Typisk en til tre måneder af årslønnen på stillingen - minimum kr. 41.666

Dusørjob på anbefalJOB

Fra kr. 1.699,-

 

Der er en lang række fordele og ulemper ved alle metoderne og her prøver vi kun at opliste fordele, ved at anvende en dusør her på anbefalJOB:

  • Du får opbygget en interessebank med dusørmetoden. Skal du således ansætte flere kandidater er det gratis, hvor du typisk betaler en pæn del ekstra, for at ansætte endnu en kandidat ved headhunting eller search & select metoden.
  • Anvender du headhunting eller search & select er du begrænset til det netværk som disse virksomheder arbejder indenfor. Med en dusørannonce på anbefalJOB kommer du ud til et langt større netværk, da opslaget også eksponeres på både Facebook og LinkedIn.
  • Du kan ansætte den rigtige kandidat hurtigere end ved de traditionelle metoder, idet du får løbende anbefalinger ind i din HR Pipe-line. Ved de traditionelle metoder skal der typisk identificeres 2-3 egnede kandidater, som du får til samtale indenfor 2-3 måneder.
  • Du kender bedst selv virksomheden og kulturen i Jeres virksomhed. Den "nemme løsning" er ofte headhunting eller search & select, fordi det frigiver ekstra tid - eller gør det dette! Du skal bruge meget tid på at klæde konsulenten på til at forstå Jeres kultur, hvis han/hun skal finde de rette kandidater - og konsulenterne bruger ofte et omfangsrigt testbatteri og personprofilering i deres arbejde, for at kompensere lige netop på denne del (og gode kandidater mistes på den front).
  • Du skal således selv bruge tid på at kontakte de kandidater der kommer ind i din HR Pipe-line, men du kontakter også kun de kandidater du finder interessante. I sidste ende bruger du således alligevel mindre tid ved at være i kontakt med gode emner løbende, er vores erfaring!
  • Sidst men ikke mindst - du kender virksomheden og kulturen bedst og ved hvilke kandidater der passer bedst ind. Det er afgørende at få de rette kandidater om bord, og tager du selv styringen i hele processen, er sandsynligheden for et godt match langt større. Abefalinger via dusørmuligheden på anbefalJOB, giver dig værktøjet hertil med vores HR Pipe-line, der holder styr på hele rekrutteringsfasen!

 

 

 

Henvisninger fra folk der anbefaler en kandidat fra deres netværk, kommer ind sammen med ansøgningerne, og hermed har du det fulde overblik over processen samlet på ét sted!