Skip to main content

Facebook/Instagram-LinkedIn Boost

Du kan sammenligne en jobannonce her lidt med det arbejde som en researcher udformer hos et headhunterfirma eller en search & select virksomhed. Det handler om at identificere en longlist med kandidater man kan målrette sin henvendelse til – dette gør vi målrettet på anbefalJOB, ved at booste din jobannonce på de sociale medier.

På anbefalJOB har vi således valgt at integrere vores jobannoncer med mulighederne der eksisterer både på Facebook/Instagram og LinkedIn, for at tiltrække flere kandidater.

Vi har også en CV bank som kandidater kan oprette deres CV i. Men samtlige danske CV databaser har kun en brøkdel, af de potentielle kandidater der skal findes til en aktuel stilling. Så hvis du har rekrutteret meget, ved du også, at det er forsvindende få stillinger der bliver besat gennem CV databaser på jobportalerne.

Når vi booster vores jobannoncer fra anbefalJOB til Facebook/Instagram og LinkedIn, er ”CV databasen” langt større med f.eks. 3,7 mio. danske brugere på f.eks. Facebook.

Her gælder det om at specificere Jeres jobannonce så vi viser den specifikt overfor relevante målgrupper. 

Denne del tager vi os også af, når du slår en stilling op på anbefalJOB. Du får således boosted din annonce på de sociale medier, for at kunne tiltrække specielt de passivt jobsøgende - og du kommer hurtigere i kontakt med flere emner end gennem de traditionelle discipliner!

 

Hvad er forskellen så når vi skriver eksponering og boost i vores priser?

Alle vores annoncer bliver automatisk eksponeret på de sociale medier. Når du slår en stilling op på anbefalJOB bliver den med det samme vist (eksponeret) på de sociale medier. Herefter ser vi din jobannonce igennem og laver en målrettet kampagne på Facebook og LinkedIn, hvor vi rammer målgruppen specifikt. Så indenfor 24 timer har vi boostet din jobannonce, og indenfor 24 timer vil denne boost-jobannonce som regel også være godkendt, af Facebook og LinkedIn.

 

 

Eksempel på Boost af IT stilling ved Aarhus gennem Facebook/Instagram

 

 

Eksempel på Boost af IT stilling ved Aarhus gennem LinkedIn