Få tilsendt en gratis demo via mail@anbefaljob.dk allerede idag!

Har I styr på håndteringen af Jeres uopfordrede ansøgninger i relation til Persondataforordningen?

Håndteringen af uopfordrede ansøgninger kræver et rekrutteringsværktøj hvis man vil sikre sig, at alle data kan slettes igen.

Har man ikke noget rekrutteringsværktøj gemmes uopfordrede ansøgninger jo typisk på ens Outlook, på fællesdrev, i udskrifter. Har du scannet en ansøgning på printeren ligger der ligeledes spor i printerens hukommelse.

På anbefalJOB har vi skræddersyet et enkelt og intuitivt rekrutteringsværktøj, der holder styr på Jeres uopfordrede ansøgninger, og I har hele tiden en opdateret kandidatbank, da ansøgere kun ligger 6 måneder i systemet, hvorefter de automatisk slettes igen. Ønsker man selv at slette ansøgning inden da, kan dette selvfølgelig også gøres, da Persondataforordningen stiller krav hertil.

Vores system virker med samme i Skyen og kræver ingen uddannelse, licenser, abonnement – dette afspejler sig således også i vores prissætning.

 

Få tilsendt en adgang og kom i gang med et rekrutteringsværktøj allerede idag!

Send blot en e-mail til mail@anbefaljob.dk med din e-mail adresse og virksomhedsnavn, så fremsender vi dig en adgang, indenfor kort tid.