Skip to main content

Modtager I uopfordrede ansøgninger via e-mails? Så brug vores rekrutteringsværktøj, der løbende holder styr på ansøgninger og kandidater i 6 måneder, og giver Jer en opdateret interessebank iht. Persondataforordningen!

 

Log på med din Facebook profil       Log på med din LinkedIn profil

 

Grundtanken i den nye persondataforordning kan sammenfattes til

Det er grundlæggende principper inden for databeskyttelse, at I ikke indsamler flere personoplysninger end nødvendigt, at I ikke opbevarer oplysningerne længere end nødvendigt, og at I ikke anvender oplysningerne til andre formål, end de formål, som oplysningerne oprindeligt blev indsamlet til. Vi har derfor skræddersyet et rekrutteringsværktøj der skærer helt ind til benet!

 

Du bestemmer hvornår løsningen skal køre - for den leveres i dit tempo!

Du skal ikke tænke på implementering, licenser, abonnementer, uddannelse, efteruddannelse og sårbarhed når nøglemedarbejderen der passer systemet ikke lige er på arbejde – her kan alle være med!

 

Baggrunden for vores system

Modtager I ansøgninger via e-mails, sendes disse jo typisk rundt i virksomheden, og I skal således have en procedure, der beskriver hvordan I får slettet disse data igen, da de jo kun er til låns iht. Persondataforordningen. 

 

Men hvordan sikrer I Jer at en ansøgning I har sendt ud til en leder, at denne ikke har videresendt e-mailen til en anden leder, eller en medarbejder der skal komme med input – ansøgninger kan komme vidt omkring, og hvordan sikrer vi os at de bliver slettet alle steder (outlook, c-drev, skrivebord, fællesdrev), som Persondataforordningen i sidste anfører skal kunne styres!

 

Det vil være sådanne ting Datatilsynet ser ind på, og derfor giver et personalesystem til rekruttering mere sikkerhed for, at alle data holdes i et lukket miljø, hvor tingene automatisk slettes igen, når den nye medarbejder er ansat, og resten af data kan leveres tilbage igen.

Et af de områder der giver de største udfordringer er lige netop rekrutteringsfasen, hvor en lang række data fra udefrakommende kandidater typisk sendes rundt i organisationen – hvordan styrer I dette!

 

Vores løsning

I vores personalesystem til rekruttering har vi udelukkende fokuseret på selve rekrutteringsfasen (fra a-z), og skåret helt ind til benet og gjort tingene simple!

Derfor kræver vores system ikke nogen implementering, oprettelse, licenser, uddannelse, efteruddannelse og det er nemt og simpelt at gå til. Dette betyder også, at såfremt der er fravær af nøglepersoner i organisationen, så kan I stadigvæk køre en professionel rekruttering.

 

Hvordan kommer man i gang, viser vi dig lige herunder - men når du har bestemt dig er løsningen også "installeret" nu og her 

Under Priser kan man vælge produktet ”Uopfordret” og her udforme teksten til modtagelse af ansøgninger.

Når opslaget er oprettet, bruger man nu det link som annoncen genererer og ligger dette ind på ens hjemmeside, frem for Jeres nuværende e-mail adresse (skriv f.eks. "Ansøg her")

Nu har man så et personalesystem til rekruttering der løbende holder styr på ansøgninger og kandidater 6 måneder ad gangen (de slettes automatisk efter denne periode), og man får samtidig jobannoncering med både på egen hjemmeside, anbefalJOB, Facebook og LinkedIn på samme tid.

Ønsker du ikke at oprette annoncen selv så brug vores kontaktformular – skriv din e-mail adresse og virksomhed, hvor I ønsker at benytte ovenstående løsning.

 

Så opretter vi Jeres løsning uden beregning!

 

 

Prisen og "Betingelser"

Vores personalesystem til rekruttering håndterer løbende uopfordrede ansøgninger og kandidater, således de automatisk slettes fra HR Pipe-line oversigten, når de har ligget her i 6 måneder. Hermed overholder man retningslinjerne for en kandidatbank iht. Persondataforordningen.

Der er ingen bindinger eller forpligtelser på ovenstående tilbud. Ønsker man ikke at benytte personalesystemet til rekruttering i yderlig 6 måneder, undlader man blot at betale for den kommende 6 måneders periode!

Se eksempel på en kunde der håndterer uopfordrede ansøgninger og normale ansøgninger med et "Ansøg her" link og en Feedbox, der er sat op på under 30. min! - se mere her 

 

Sådan holder man styr på rekrutteringen

 

 og så nemt er det at indrykke en annonce med copy-and-paste mulighed!