Skip to main content

HR Pipe-line

Sådan fungerer HR Pipe-line

 

Brug HR Pipe-line fra anbefalJOB og hold styr på rekrutteringen fra a-z og iht. persondataforordningen og betal kun når du har behovet

Specielt rekrutteringsfasen vil give virksomheder udfordringer med at håndtere personlige oplysninger iht. persondataforordningen, da oplysninger fra udefrakommende kandidater, deles på kryds og tværs i organisationen.

Her kan du således bruge HR Pipe-line, der holder styr på de forskellige faser i en typisk rekruttering, visuelt og overskueligt, og hvor alle oplysninger er samlet på ét sted.

Fordelen ved HR Pipe-line er samtidig, at man ikke skal ud og investere i et personalesystem - du betaler kun for HR Pipe-line når du har behov for at søge en ny medarbejder, da HR Pipe-line følger med på alle vores annoncetyper!

 

Indhold

Med HR Pipe-line får du styr på ansøgerfeltet og de folk der kommer med anbefalinger af kandidater (Dusørjob):

  • Du læser ansøgningen direkte inde på HR Pipe-line
  • Med drag-and-drop kan du skifte status på den enkelte kandidat
  • Du kan kontakte kandidaten direkte via kontaktformular
  • Du kan skrive noter til de enkelte kandidater
  • Du kan se de anbefalinger der kommer ind på et dusøropslag
    • Du kan kontakte personen der anbefaler en kandidat også via kontaktformular

 

Persondataforordningen

Bruger du HR Pipe-line til at styre din rekruttering har du samtidig et værktøj, hvor alt er samlet i én platform. De folk der skal have adgang til kandidatfeltet, kan således logge på med Jeres fælles adgangsprofil, og skrive kommentarer mv. inde på den enkelte kandidat - dette giver Jer et fælles overblik.

Ved at køre rekrutteringsfasen på denne måde sikrer I samtidig, at der ikke sker brud på persondataforordningen. Virksomheden behøver således ikke investere i et dyrt personalesystem, for at overholde persondataforordningen i selve rekrutteringsfasen, og hvor lige netop denne fase er en af de områder, der kan give de største udfordringer iht. lovgivningen, da en lang række data skal deles på udefrakommende kandidater, rundt i organisationen!

Annoncering på anbefalJOB hjælper Jer struktureret igennem rekrutteringens forskellige faser. 

 

Så nemt er det at oprette en annonce, og du kan:

  • Vedhæfte videoklip og bestemme størrelse og placering
  • Angive placering af jobbet helt ned på adresse niveau 
  • Tilføje eventuel dusør

Din annonce vises med det samme her på anbefalJOB og kort tid herefter ligeledes på Facebook og LinkedIn (afhængig af betalingsplan). Du kan endvidere få din annonce vist på andre hjemmesider gennem RSS/XML Feeds.

 

 

Man har også mulighed for at lægge lidt YouTube film ind, der vises direkte inde på Jeres stillingsopslag. 

Hvis du stiller dig på en YouTube film kan du som regel højre-klikke og "Kopiere videoens webadresse" som du kan lægge direkte ind i vores word editor.