Promoveret jobannonce

Savner I flere ansøgninger fra de rette kandidater?

Vi skaffer vores kunder flere ansøgere end gennem traditionelle jobportaler, via målrettede indsatser overfor de passivt jobsøgende

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi sætter Jer i kontakt med de passivt jobsøgende – prikker dem på skulderen og vækker en interesse for Jeres ledige stilling

Du har sikkert lagt mærke til annoncerne inde på din Facebook-, Instagram-  eller LinkedIn profil der forsøger at sælge et budskab.
På anbefalJOB bruger vi disse promoveret annoncer til at give Jer flere ansøgere -  og med succes for vores kunder!
Jobportalerne bugner af stillingsopslag, men færre og færre kandidater opsøger jobportalerne for at finde nyt job. Til gengæld vokser rekrutteringsvirksomhederne markant, og det er fordi de prikker til potentielle emner, når der skal besættes stillinger.

 

Brug promoveret jobannoncering og kom i kontakt med de passivt jobsøgende

En promoveret jobannonce virker således på samme måde, som når en Headhunter skal finde et kandidat til Jer – den vækker en interesse og prikker en kandidat på skulderen.
Vi målretter således helt specifik Jeres jobannonce til relevante målgrupper på Facebook, Instagram og LinkedIn og her er vi stærke på anbefalJOB.
For kr. 4.999,- prikker vi således potentielle kandidater på skulderen for Jer inde på Facebook, Instagram og LinkedIn.
 

Gratis option: Kør en sikker rekruttering og aflæs resultaterne direkte    

Når I anvender anbefalJOB får I samtidig adgang til vores rekrutteringsværktøj der holder styr på rekrutteringen hele vejen, og hvor I undgår at modtage og behandle ansøgninger via e-mails.    
Hermed kan I overholde kravene fra Persondataforordningen (GDPR) til at gennemføre en sikker rekruttering.
Samtidig kan I følge med i hvor mange der rent faktisk læser Jeres jobannonce løbende.

 

  

Find dit nye job