Quick Search

 

 

 

Quick Search

Vi finder Jeres kommende medarbejder indenfor 30 dage for kr. 30.000,- alt inklusiv   

 

 

 

Quick Search – kort fortalt:
Vores koncept minder om den tilgang som en række ejendomsmæglere anvender, hvor man selv fremviser sin bolig overfor potentielle kunder, som ejendomsmægleren fremskaffer gennem sit netværk, annoncering mv.
I kender bedst kulturen i Jeres virksomhed og I kender bedst den leder som medarbejderen skal arbejde under. Derfor er I også de bedste til at vurdere, hvorvidt en potentiel kandidat passer ind hos Jer.
Vi er til gengæld stærke på Search og fremskaffer Jer løbende kandidater til samtale.
Processen i korte træk:
→ Vi afstemmer I fællesskab den profil I søger til Jeres stilling 
→ Vi iværksætter nu en målrettet searchproces og sender alle kandidater videre til Jer, gennem en fælles rekrutteringsplatform
→ Vi skriver vores bemærkninger til hver enkelt kandidat, og fremhæver kandidater vi mener I bør tage til samtale
→ I snakker nu med de enkelte kandidater og processen lukkes ned igen, så snart I har fundet et match

 

Hvornår har du sidst ansat en ny medarbejder på din gode mavefornemmelse

Her på anbefalJOB vil vi gerne gøre lidt op med den gængse måde man anvender headhunting og Search & Select – disse metoder er tunge, tidskrævende (dyre) og giver langt fra altid den bedste kandidat til Jer, da mange springer fra forløb, hvor man skal igennem 5-6 samtaler, samt testbatterier på ens personlighed, intelligens mm. Samtidig er man bundet godt op på de 3-4 kandidater som headhunteren typisk præsenterer efter et par måneder, når headhunter processen er ved at skulle lukkes - men er disse kandidater nu også det bedste match for Jer, er de "oversolgt" nu her før lukketid?

 

Vi vil gerne lidt tilbage til kernen i rekrutteringen igen

 

Spørg dig selv om ikke de bedste kandidater I har ansat er dem, hvor man med det samme kan mærke der er en god kemi og man samtidig kan føle, at kandidaten brænder for stillingen - her behøver man ikke et testbatteri, personlighedsprofiler mv. for at slå dette fast. Det er Jer der bedst kender kulturen i virksomheden og i sidste ende ved om en kandidat passer ind her, ikke mindst samarbejdet med den kommende leder.

  

Se på os som en ekstra ressource der er med til at finde kandidater løbende til Jer, hvor en rekrutteringsproces afsluttes, så snart vi sammen har fundet den rette kandidat.

 

På anbefalJOB er vi skarpe og stærke i Search og bruger her netværk, sociale medier, telefon mm. og prikker således kandidater på skulderen der hvor de befinder sig.

 

Vi motiverer og skaffer Jer således løbende kandidater, og sender disse videre til Jer gennem en fælles rekrutteringsplatform der skaber gennemsigtigt for Jer i hele søgeprocessen. I tager således kandidater løbende til samtale, og kan lukke en søgeproces, så snart den rette kandidat er fundet. Herefter lukker vi rekrutteringsværktøjet ned og giver et pænt afslag til øvrige kandidater.

 

Vi skal således ikke bruge en masse tid på at forstå Jeres virksomhed indgående, koordinere fælles samtaler med Jer og kandidater, og herved spilde kandidaters tid, der ofte springer fra sådanne tunge traditionelle rekrutteringsforløb - Vi starter istedet for med at fokusere på at skaffe Jer kandidater gennem vores searchproces, så I snarligt kan få sat ansigt på Jeres kommende medarbejder.

 

         

 

 

Giver vi garantier på fastholdelse i 6, 12, 24 måneder

Nej vi tror ikke så meget på den model, at en fejlansættelse giver Jer en bedre kandidat nr. 2, hvis den første springer fra, før f.eks. 6 måneder, og vi skal arbejde ”gratis”, på at finde endnu en kandidat.

Prisen ved disse garantier skal som regel hentes andet steds, hvorfor vi også er langt billigere end traditionelle metoder.

Vi vil langt hellere bedømmes på vores evne til at give Jer flere kandidater løbende, hvor I er i førertrøjen, og selv bedømmer hvornår det helt rette match er til stede.

  

Vores pris er fast og vi påtager os kun opgaver vi mener vi kan løse for Jer indenfor 30 dage

Vi finder en given kandidat til Jer for kr. 30.000 hvor alle udgifter er indeholdt. Vi fakturerer Jer endvidere kr. 20.000 i opstart til dækning af annoncer, samtale med Jer mv. og kr. 10.000, når en kandidat har underskrevet 

 

Nogle af de seneste jobs vi har besat med succes:
 Projektchef til entreprenørvirksomhed
 Projektleder til entreprenørvirksomhed
 Entrepriseleder til entreprenørvirksomhed
 Filialchef til bank
 Tømrersjak til entreprenørvirksomhed
 Betonsjak til entreprenørvirksomhed
 Kundemedarbejder til bank
 HR Chef til bank
 Leder til offentlig virksomhed
 Tjenestemænd til offentlig virksomhed
 Sælger til internetvirksomhed
 Sælger til IT virksomhed
 Regnskabschef til entreprenørvirksomhed
 IT Chef til televirksomhed
 Økonomichef til televirksomhed
 Projektleder til analysevirksomhed
 Leder til servicevirksomhed
Mekaniker til entreprenørvirksomhed