Quick Search

 

 

 

Quick Search

Vi sætter jer i kontakt med jeres kommende medarbejder hurtigt og effektivt    

 

 

 

 

Hvornår har du sidst ansat en ny medarbejder på din gode mavefornemmelse ?

Her på anbefalJOB vil vi gerne gøre lidt op med den gængse måde man anvender headhunting og Search & Select – disse metoder er tunge, tidskrævende og giver langt fra altid den bedste kandidat til Jer, da mange springer fra forløb, hvor man skal igennem 5-6 samtaler, samt testbatterier på ens personlighed, intelligens mm. 

 

Vi vil gerne lidt tilbage til kernen i rekrutteringen igen

 

Spørg dig selv, om ikke de bedste kandidater I har ansat er dem, hvor man med det samme kan mærke der er en god kemi, og man samtidig kan føle, at kandidaten brænder for stillingen - her behøver man ikke et testbatteri, personlighedsprofiler mv. for at slå dette fast. Det er Jer der bedst kender kulturen i virksomheden og i sidste ende ved om en kandidat passer ind her, og ikke mindst hvordan samarbejdet med den kommende leder er.

  

Se på os som en ekstra ressource der er med til at finde kandidater løbende til Jer, hvor en rekrutteringsproces afsluttes, så snart vi sammen har fundet den rette kandidat.

 

På anbefalJOB er vi skarpe og stærke i Search og bruger her netværk, sociale medier, telefon mm. og prikker således kandidater på skulderen der hvor de befinder sig.

 

Vi motiverer og skaffer Jer således løbende kandidater, og sender disse videre til Jer gennem en fælles rekrutteringsplatform der skaber gennemsigtigt for Jer i hele søgeprocessen. I tager således løbende udvalgte kandidater til samtale, og kan lukke en søgeproces, så snart den rette kandidat er fundet. Herefter lukker vi rekrutteringsværktøjet ned og giver et pænt afslag til øvrige kandidater.

 

Vi skal således ikke bruge en masse tid på at forstå Jeres virksomhed indgående, koordinere fælles samtaler med Jer og kandidater, og herved spilde kandidaters tid, der ofte springer fra sådanne tunge traditionelle rekrutteringsforløb - Vi starter istedet for med at fokusere på at skaffe Jer kandidater gennem vores searchproces, så I snarligt kan få sat ansigt på Jeres kommende medarbejder.

 

         

 

Vores pris er fast og vi påtager os kun opgaver vi mener vi kan løse for Jer indenfor 30 dage

Vi finder en given kandidat til Jer for kr. 30.000 hvor alle udgifter er indeholdt. Vi fakturerer Jer endvidere kr. 15.000 i opstart til dækning af annoncer, samtale med Jer mv. og kr. 15.000, når en kandidat har underskrevet 

 

Nogle af de seneste jobs vi har besat med succes:
 Projektchef til entreprenørvirksomhed
 Projektleder til entreprenørvirksomhed
 Entrepriseleder til entreprenørvirksomhed
 Filialchef til bank
 Tømrersjak til entreprenørvirksomhed
 Betonsjak til entreprenørvirksomhed
 Kundemedarbejder til bank
 HR Chef til bank
 Leder til offentlig virksomhed
 Tjenestemænd til offentlig virksomhed
 Sælger til internetvirksomhed
 Sælger til IT virksomhed
 Regnskabschef til entreprenørvirksomhed
 IT Chef til televirksomhed
 Økonomichef til televirksomhed
 Projektleder til analysevirksomhed
 Leder til servicevirksomhed
Mekaniker til entreprenørvirksomhed
 

Kontakt

 

            Send os en besked

Jeg vi gerne kontaktes vedrørende Quick Search →

 

         eller giv os et kald på 

         +453150 1809

 

 anbefalJOB    
CVR 38940104  -  © 2018