Skip to main content

Rekrutteringsværktøj-til-butik-cafe-bar-hotel-restaurant

 

Persondataforordningen (GDPR) gælder for alle typer virksomheder og specielt håndteringen af uopfordrede ansøgere giver ekstra udfordringer, når man løbende får henvendelser fra unge mennesker, der gerne vil søge et arbejde, fritidsjob eller en læreplads.

De er svære at henvise til et stort og tungt personalesystem, hvor der skal skrives mange informationer inden man får lov til at sende sin ansøgning.

En anden stor udfordring er, at mange butikker ikke har deres egen hjemmeside, men måske er del af en større kæde. Her er der også svært at henvise unge mennesker til koncernens hjemmeside, og mange gode emner mistes på den konto.

Resultatet er således at man tager imod uopfordrede ansøgninger som hidtil, låser dem inde, mister overblik og ikke får disse behandlet iht. de nye regler, og således risikerer større bøder på sigt.

På anbefalJOB har vi således skræddersyet et rekrutteringsværktøj, der er specielt velegnet for butikker, restauranter, barer m.fl.

Det kræver ingen uddannelse, virker nu og her i Skyen og til en pris der giver alle adgang til et intuitivt rekrutteringsværktøj.

Rekrutteringsværktøjet forbindes med jeres Facebook side og øger synligheden af jeres side markant på nettet 

Gennem integrationen med Facebook kan man nu henvise alle job- eller lærepladssøgende til en virksomheds Facebookside eller hjemmeside, således ansøgninger fremdeles ender i rekrutteringsværktøjet, hvor de gemmes op til 6 måneder, hvorefter de slettes permanent på vores server.