Skip to main content

Rekrutteringsværktøj

Flerbrugerlicens + Hostning af Feedbox

Vi tilbyder vores rekrutteringsværktøj i nedenstående pakker

 

Uopfordret 12 måneder – kr. 2.999,-

Med denne løsning opretter vi et stillingsopslag der ligger på siden permanent og som kun slettes, såfremt man ikke længere ønsker at anvende rekrutteringsværktøjet.

På Jeres hjemmeside vil I herefter lave et link til stillingsopslaget, hvor I skriver ”Ansøg her”, når der skal tages imod uopfordrede ansøgninger i Jeres virksomhed.

Systemet sender svar hver gang der kommer en ny uopfordret ansøgning, og ansøgninger/kandidater ligger i HR Pipe-linen i op til 6 måneder, hvorefter de automatisk slettes igen.

Hermed har man hele tiden en opdateret kandidatbank der lever op til ordlyden i Persondataforordningen (GDPR), da ansøgninger ikke længere flyder rundt på kryds og tværs.

Samtidig får man et meget bedre fælles overblik over uopfordrede ansøgninger, samt ikke mindst, behandlingen af disse internt i Jeres virksomhed, der sparer løsningen hjem mange gange!

 

Fastpris 6 mdr. (kr. 6.999,-) eller 12 mdr. (kr. 11.999,-) - ubegrænset jobannoncer og ubegrænset håndtering af ansøgninger og kandidater

Med denne pakke håndterer I både uopfordrede ansøgninger og alle de normale stillingsopslag I udformer i Jeres virksomhed.

Alle stillingsopslag bliver automatisk eksponeret på en række Facebook og LinkedIn sider, og sætter Jer bedre i kontakt med de passivt jobsøgende.

Systemet håndterer video på stillingsopslag, ligesom ansøgere kan vedlægge video.  I kan afstemme lønforventninger indledningsvis med kandidaterne. Jeres virksomhed bliver ligeledes præsenteret med en Google optimeret virksomhedsprofil, der er med til at give Jer endnu mere eksponering overfor potentielle nye medarbejdere.