Skip to main content

SEO-Søgemaskineoptimering

 

Eksempel – ”Tømrer Kolding”

Når vi skal have bygget om i vores hus, slår vi lige op på Google og skriver f.eks. ”Tømrer Kolding”. Her får man 367.000 henvisninger at vælge iblandt – vi læser dog højest de første par sider på Google.

Det er således ret afgørende hvilken placering man har på søgemaskinerne. Dette har vi indarbejdet i vores Karrieresite-Ansøgersite samt jobannoncer, således vi sender kvalificeret og relevant trafik videre.

 

Hvordan virker det så?

Når man opretter et Karrieresite-Ansøgersite så bliver Jeres virksomhedsnavn skrevet som det står, og ikke forkortet eller undertrykt.

Vi knytter samtidig Jeres tekst sammen både i meta description og meta keywords, eller sagt med andre ord, så gør vi Jer mere læsbare og synlige for søgemaskinerne.

Vi eksponerer samtidig alle vores stillingsopslag på en række Facebook og LinkedIn sider, og rammer her specielt passivt jobsøgende, der bliver trukket direkte ind på karrieresites-ansøgersites, og ikke mindst jobannoncer.

Er I samtidig bruger af en Feedbox og laver denne både med overskrift og tekst, så har I nu nogle dybe links mellem anbefalJOB, trafik fra de sociale medier og Jeres hjemmeside – sammenlagt vægtes dette højt for den placering man tildeles på søgemaskinerne.

 

Afslutning og opfølgning på det lille tænkte eksempel – ”Tømrer Kolding”

Er man nu den lille tømrermester i Kolding og vil gerne frem på Google med ens budskaber, så kan man købe sig hjælp hertil hos en SEO ekspert. Men man kan også oprette et GRATIS Karrieresite-Ansøgersite her på anbefalJOB, og lade den gode placering på søgemaskinerne komme mere af sig selv.

Beskriv Jeres virksomhed og brug gerne nogle billeder fra Jeres hjemmeside, da disse bliver linket direkte mellem Jeres hjemmeside og anbefalJOB. Vi trækker nu trafik ind til Jeres Karrieresite-Ansøgersite løbende fra specielt Facebook og LinkedIn.

Vælger I samtidig på sigt at anvende en Feedbox til jobannoncer, får I endnu mere eksponering og fastholdelse af Jeres position på Google, gennem den automatiske linkbuilding der bliver opbygget.