Skræddersyet rekrutteringsløsning til mindre virksomheder! Rekrutteringsværktøj inklusiv udvidet jobannoncering (Facebook & LinkedIn) for mindre virksomheder – 249,-/md.

Vores rekrutteringsværktøj kræver ingen uddannelse og kører I Skyen med det samme vi har oprettet Jeres virksomhedsprofil

 
Vores system kort fortalt:
Når I modtager en ny ansøger får I en e-mail notifikation herpå, og samtidig har kandidaten fået automatisk bekræftelse på modtagelse af ansøgningen. I behandler herefter ansøgere i et lukket miljø, kan sende svar til en enkelt kandidat eller flere på samme tid. Med drag-and-drop kan I rangordne kandidaterne visuelt og samtidig tilføje noter.
Bruger I systemet til uopfordrede ansøgninger ligger kandidater her i 6 måneder, hvorefter de automatisk slettes. Hermed har I en opdateret kandidatbank og styr på uopfordrede ansøgninger iht. Persondataforordningen.
Vores system håndterer video både på stillingsopslag og fra ansøgere. Der er endvidere mulighed for at afstemme lønniveau indledningsvis, ligesom stillingsopslag kan vises helt ned på adresseniveau (Google Search optimering).
Stillingsopslag kan vises både på Jeres hjemmeside, Facebook, LinkedIn og anbefalJOB blot ved indrykning ét sted!
 

 

Small Business løsning fra anbefalJOB giver:

Styr på alle uopfordrede- og almindelige ansøgere

Styr på rekrutteringen ift. Persondataforordningen

Databehandleraftale der kan fremvises til Datatilsynet

Enkelt og intuitivt rekrutteringsværktøj

Professionel håndtering af ansøgere

Integration med Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube

Automatisk eksponering på Facebook og LinkedIn sider

Virksomhedsprofil der er Google optimeret

 

Sådan virker det:

Small Business giver Jer en et-bruger adgang. Men denne kan der oprettes ubegrænset stillingsopslag, der deles på flere sociale sider, samtidig med I behandler alle ansøgere med et enkelt og intuitivt værktøj, der ikke kræver uddannelse. Først og fremmest modtager I dog ikke længere ansøgninger på e-mails (som er usikker) og kan henvise alle ansøgere til en sikker forbindelse, så I fremdeles kan overholde Persondataforordningens ordlyd på dette område.

  

Forbind stillingsopslagene med Jeres hjemmeside:

Når man har oprettet et stillingsopslag er der nu to måder hvorpå man kan forbinde dette med Jeres hjemmeside:

 

Manuelt

Brug det link et stillingsopslag her på anbefalJOB genererer når du slår stilling op. Du finder dette link her https://anbefaljob.dk/jobs/. Skriv f.eks. ”Ansøg her” i den tekst I laver på Jeres stillingsopslag på Jeres hjemmeside og forbind det med stillingsopslaget på anbefalJOB.

Se konkret kundeeksempel her

 

Automatisk

Brug en Feedbox som Jeres hjemmeside administrator kan udforme på 15-20 min., og som fremdeles viser de stillingsopslag I laver på anbefalJOB, helt automatisk på Jeres hjemmeside – se vejledningen til Feedbox opsætning her   

Se konkret kundeeksempel her

 

 

Gratis DEMO

Ønsker du en gratis DEMO der er aktiv i 14 dage så send os blot en besked herpå til mail@anbefaljob.dk

Køb løsningen her - kr. 249,-/md.

Ønsker du at købe vores løsning så send dit navn, den e-mail adresse der skal tage imod Jeres ansøgninger samt navnet på Jeres virksomhed til mail@anbefaljob.dk.

Vi opretter kort tid herefter Jeres virksomhedsprofil, første stillingsopslag og fremsender ligeledes en RSS/XML kode. Ved indbetaling af første faktura fremsender vi endvidere Databehandleraftalen.

Vores system er endvidere uden nogen bindinger eller forpligtelser og kan opsiges igen fra dag-til-dag.

 Referencer

Sådan præsenteres Jeres stillingsopslag 

Seneste stillinger

S. Guldfeldt Nielsen A/S Fyn, Danmark
25 Jun, 2018
Fuldtid
Da vi har travlt, søger vi en ambitiøs projektleder til at indgå i et team af kvalificerede medarbejdere. Med direkte reference til vores adm. direktør får du mulighed for at skabe resultater samt præge udviklingen i en af Fyns førende tømrer-snedkervirksomheder. Vores værdier, kvalitet og ordholdenhed, bliver en naturlig del af din hverdag, hvorfor det er vigtigt, at du kan efterleve og identificere dig med dem.   Dine opgaver bliver: at planlægge, opstarte og gennemføre byggesager at have det overordnede ansvar for at projekterne gennemføres som aftalt at indgå i tæt dialog og samarbejde med interne såvel som eksterne parter at sikre sammenhængen mellem kapacitet og opgaver at sikre overholdelse af budgetter, tidsplaner og arbejdsmiljømæssige krav.   Din profil Du er formentlig uddannet tømrer eller snedker og har suppleret med en uddannelse som bygningskonstruktør eller -ingeniør, og du har erfaring inden for hoved- og totalentreprise, hvor du sætter en ære i at følge dine projekter tæt gennem hele processen fra opstart til den endelige overdragelse til kunden. Som person er du professionel, engageret, fleksibel, an­svars­fuld og omhyggelig, hvad enten det drejer sig om kunder, medarbejdere eller arbejdsopgaver. Som projektleder er du god til at vise vejen for medarbejderne, og du styrer dine projekter med stor omhu.   Vi forventer, du er kvalitetsbevidst og ordholdende professionel og ansvarsfuld kommunikerende og motiverende.   Du får en spændende hverdag med engagerede kolleger og varierende opgaver inden for: Ledelse og planlægning Økonomistyring og kvalitetssikring Sikkerhed og arbejdsmiljø.   Vi tilbyder en selvstændig stilling, hvor du er med til at sætte dagsordenen gode muligheder for efteruddannelse et uformelt og åbent arbejdsmiljø.   Med direkte reference til adm. direktør, Kim Birkerød, får du mulighed for at præge udviklingen i en spændende og yderst velrenommeret virksomhed.   Ansøgninger vil blive behandlet løbende og stillingsopslaget taget ned igen, når vi har fundet den rette! Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør, Kim Birkerød Kim Birkerød Adm. direktør Mail:   knb@guldfeldt.dk Mobil: 4080 8593 Kim arbejder efter devisen "sig hvad du gør og gør, hvad du siger". Med dette i baghovedet styrer Kim sine projekter på professionel vis og er ofte et skridt foran, når der skal løses problemstillinger. Kim er god til at vise vejen, og han går altid forrest, når der opstår udfordringer.
CREO ARKITEKTER A/S Byggepladsen | Gødstrupvej 43, Gødstrup - 7400 Herning
25 Jun, 2018
Fritids arbejde
CREO ARKITEKTER søger bygningskonstruktør/arkitekt, som har erfaring med projektopfølgning og fagtilsyn . CREO ARKITEKTER A/S er et arkitektfirma, som har stor fokus på udvikling af spændende, nutidig og nytænkende arkitektur. CREO ARKITEKTER arbejder indenfor følgende områder: BOLIGER | BYGHERRERÅDGIVNING | ENERGIOPTIMERING | ERHVERV | KULTURARV | UNDERVISNING & KULTUR | SUNDHED Vi har travlt og søger derfor erfarne medarbejdere til fagtilsyn, opfølgning og koordinering på supersygehuset DNV Gødstrup ved Herning. Dine kompetencer : Du har erfaring med projektopfølgning og fagtilsyn indenfor arkitektområdet Du har gode samarbejdsevner Du har erfaring med Revit Architecture Du har god håndværksmæssig forståelse Du har gode evner inden for strukturering, koordinering og kommunikation Du er selvstændig, kompetent, ansvarlig og løsningsorienteret   Vi tilbyder : Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en moderne og ambitiøs virksomhed. Du vil arbejde selvstændigt og sammen med dygtige, kompetente og engagerede kolleger. Tiltrædelse efter aftale. Løn og ansættelsesvilkår sker efter kvalifikationer.
Askovhus Åboulevard 40, 1.
22 Jun, 2018
Fuldtid
Askovhus er AskovFondens specialiserede behandlings- og rehabiliteringstilbud til borgere med spiseforstyrrelse. Askovhus er VISO-leverandør og tilbyder en lang række rehabiliterende og terapeutiske indsatser til voksne med spiseforstyrrelse, hvilke bl.a. inkluderer botilbud, beskæftigelsestilbud, færdighedstræningsgrupper og individuel terapi. Alle indsatser i Askovhus tager afsæt i dialektisk adfærdsterapi (DAT) og i Feedback Informed Treatment (FIT). Askovhus er i gang med at udvikle en tidlig indsats med satspuljemidler fra Sundhedsstyrelsen, så Askovhus fremadrettet kan tilbyde børn og unge med spiseforstyrrelse terapeutiske DAT-forløb bestående af individuelle samtaler og færdighedstræningsgrupper. Forløbet vil desuden omfatte en pårørendeindsats med samtaler og måltidstræning. Vi søger derfor to psykologer, der vil tage del i at udforme og udvikle DAT-behandlingsindsatsen til børn og unge samt varetage individuelle og gruppebehandlingsforløb med målgruppen af børn og unge samt deres forældre. Som psykolog i Askovhus vil du få mulighed for at få udviklende, faglige udfordringer og et tæt teamsamarbejde kombineret med selvstændige opgaver og forløb. Du vil blive tilknyttet en tværfaglig medarbejdergruppe bestående af bl.a. fire psykologer, socialrådgiver, miljøterapeutiske medarbejdere og forløbskoordinatorer med uddannelsesbaggrunde som socialpædagog, diætist, sygeplejerske og fysioterapeut. Du vil deltage i tværfaglig og individuel supervision, medarbejdermøder, DAT-teammøder og andre faglige aktiviteter. DAT-referencerammen fordrer, at du har kendskab til, erfaring med eller interesse for dialektisk adfærdsterapi, herunder i miljøterapi, da det vil være en del af det daglige arbejde at understøtte anvendelsen af DAT i alle indsatser i Askovhus. ARBEJDSOPGAVERNE BESTÅR AF: - Udvikling af DAT-behandlingsforløb til børn og unge med spiseforstyrrelse - Individuelle terapiforløb ud fra DAT - Færdighedstræning i gruppe ud fra DAT - Forældre- og familiesamtaler - Afholdelse af visitationssamtaler - Varetagelse af psykologiske undersøgelser - Varetagelse af krisetelefon som en del af et team på 10 personer - Deltagelse i medarbejdermøder, DAT-teammøder og andre faglige aktiviteter DET ER EN FORDEL, AT DU: - Har erfaring med at arbejde med personer med spiseforstyrrelse samt børn og unge - Har kendskab til og evt. erfaring med DAT og FIT - Besidder nysgerrighed, selvstændighed og engagement til at tage ansvar og handle - Kan skabe en tillidsfuld terapeutisk alliance med målgruppen - Trives med åbenhed og tværfagligt samarbejde - Kan bevare ro og overblik, når der er travlt VI TILBYDER: - En tværfaglig og dynamisk arbejdsplads med mange års erfaring med behandling og rehabilitering til personer med spiseforstyrrelse - Ansvar og medindflydelse - Supervision og kurser - Faglig sparring med interne og eksterne sparringspartnere - En kultur med engagerede kollegaer - At være en del af NGO’en AskovFonden ANSÆTTELSESVILKÅR OG -PROCEDURE Stillingen er på 37 timer. Ansøgningsfrist er torsdag d. 12. juli 2018 og ansættelsessamtaler afholdes mandag d. 16. juli. Tiltrædelse er 1. september 2018. Ansøgning og CV sendes igennem anbefaljob.dk. YDERLIGERE OPLYSNINGER Yderligere oplysninger om Askovhus findes på askovhus.dk og på facebook.com/Askovhus . Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Line K. Sidenius, tlf. 23 43 72 42, eller psykolog Simone Kirkeskov Knudsen, tlf. 29 24 01 56. FAKTA OM ASKOVFONDEN AskovFonden er en NGO med 70 års erfaring i at skabe sociale løsninger og inklusion for udsatte mennesker i Danmark. I AskovFondens 6 afdelinger arbejder vi for at skabe bedre vilkår for udsatte mennesker i Danmark. Vi tilbyder hjælp og støtte til mere end 2000 mennesker hvert år med en vision om, at fremelske de ressourcer og kompetencer, den enkelte har og derved skabe en platform for forandring, hvor mennesket er i centrum. Læs mere på askovfonden.dk .
Stenhus Kostskole Stenhusvej 20, Holbæk, Danmark
22 Jun, 2018
Deltid
Stenhus Kostskole søger pr. 1. august en underviser i dansk som andetsprog for 2-3 elever. Undervisningen vil foregå på et lille hold, men kan også være at understøtte elevernes dansktilegnelse i deres daglige undervisning. Stillingen er på 20 timer pr. uge, i en tidsbegrænset ansættelse, foreløbig indtil 31. december 2018. Du skal være uddannet lærer med linjefag i dansk og have erfaring med undervisning i dansk som andetsprog. Stenhus Kostskole er en boglig skole med fokus på en solid faglig undervisning. Vi er i dag 609 elever. Elever optages fra 5.-10. klasse, og tilbydes fra 5. klasse undervisning i kinesisk. Vi har eget sportsakademi (fodbold) fra 8.-10. klasse, og har egen kostafdeling med plads til 45 kostelever. Fra skoleåret 2018/2019 opretter vi en e-sportsklasse på 7. årgang. Ansøgning skal være os i hænde senest den 14. juni 2018 kl. 12.00  

Jeres virksomhedsprofil er Google optimeret og giver Jer mere trafik på Jeres hjemmeside!

Lidt ekstra info fra os til Jer

    Trin for trin vejledning   1. Log på her - klik på nedenstående    Tilmelding     2. Vælg virksomhed under kontotype og skriv lidt oplysninger omkring Jeres virksomhed     3. Vælg en Gratis Demo og Tryk på knappen "Opret nyt stillingsopslag her"      4 .  Nu skriver man stillingsannoncen med vores word editor. Der kan tilknyttes filmklip til alle vores annoncetyper      5. Man modtager nu en mail hver gang der kommer en ny ansøgning, og behandler kandidater og ansøgninger med det indbyggede rekrutteringsværktøj      Sådan lægger du videofilm og billede på: Videoklip Ønsker du at vedlægge en Youtube eller Vimeo video gøres dette ved at højreklikke på en given video og vælge ”kopier videoens webadresse”. Læg derefter denne genvej  ind i vores wordeditor.   Billede Ønsker du at lægge et billede på så find et givent billede på en hjemmeside og højreklik på dette, og tryk på ”Kopiér webadressen til billedet”.  Læg derefter denne genvej  ind i vores wordeditor.    
  Referencer   Grundtanken i den nye persondataforordning kan sammenfattes til Det er grundlæggende principper inden for databeskyttelse, at I ikke indsamler flere personoplysninger end nødvendigt, at I ikke opbevarer oplysningerne længere end nødvendigt, og at I ikke anvender oplysningerne til andre formål, end de formål, som oplysningerne oprindeligt blev indsamlet til. Vi har derfor skræddersyet et rekrutteringsværktøj der skærer helt ind til benet!   Du bestemmer hvornår løsningen skal køre - for den leveres i dit tempo! Du skal ikke tænke på implementering, licenser, abonnementer, uddannelse, efteruddannelse og sårbarhed når nøglemedarbejderen der passer systemet ikke lige er på arbejde – her kan alle være med!   Baggrunden for vores system Modtager I ansøgninger via e-mails, sendes disse jo typisk rundt i virksomheden, og I skal således have en procedure, der beskriver hvordan I får slettet disse data igen, da de jo kun er til låns iht. Persondataforordningen.    Men hvordan sikrer I Jer at en ansøgning I har sendt ud til en leder, at denne ikke har videresendt e-mailen til en anden leder, eller en medarbejder der skal komme med input – ansøgninger kan komme vidt omkring, og hvordan sikrer vi os at de bliver slettet alle steder (outlook, c-drev, skrivebord, fællesdrev), som Persondataforordningen i sidste anfører skal kunne styres!   Det vil være sådanne ting Datatilsynet ser ind på, og derfor giver et personalesystem til rekruttering mere sikkerhed for, at alle data holdes i et lukket miljø, hvor tingene automatisk slettes igen, når den nye medarbejder er ansat, og resten af data kan leveres tilbage igen.     Et af de områder der giver de største udfordringer er lige netop rekrutteringsfasen, hvor en lang række data fra udefrakommende kandidater typisk sendes rundt i organisationen – hvordan styrer I dette!   Vores løsning I vores personalesystem til rekruttering har vi udelukkende fokuseret på selve rekrutteringsfasen (fra a-z), og skåret helt ind til benet og gjort tingene simple! Derfor kræver vores system ikke nogen implementering, oprettelse, licenser, uddannelse, efteruddannelse og det er nemt og simpelt at gå til. Dette betyder også, at såfremt der er fravær af nøglepersoner i organisationen, så kan I stadigvæk køre en professionel rekruttering.   Hvordan kommer man i gang, viser vi dig lige herunder - men når du har bestemt dig er løsningen også "installeret" nu og her  Under Priser kan man vælge produktet ”Uopfordret” og her udforme teksten til modtagelse af ansøgninger. Når opslaget er oprettet, bruger man nu det link som annoncen genererer og ligger dette ind på ens hjemmeside, frem for Jeres nuværende e-mail adresse (skriv f.eks. " Ansøg her " - se eksempel her ) Nu har man så et personalesystem til rekruttering der løbende holder styr på ansøgninger og kandidater 6 måneder ad gangen (de slettes automatisk efter denne periode), og man får samtidig jobannoncering med både på egen hjemmeside, anbefalJOB, Facebook og LinkedIn på samme tid. Ønsker du ikke at oprette annoncen selv så brug vores kontaktformular – skriv din e-mail adresse og virksomhed, hvor I ønsker at benytte ovenstående løsning.   Så opretter vi Jeres løsning uden beregning!     Prisen og "Betingelser" Vores personalesystem til rekruttering håndterer løbende uopfordrede ansøgninger og kandidater, således de automatisk slettes fra HR Pipe-line oversigten, når de har ligget her i 6 måneder. Hermed overholder man retningslinjerne for en kandidatbank iht. Persondataforordningen. Der er ingen bindinger eller forpligtelser på ovenstående tilbud. Ønsker man ikke at benytte personalesystemet til rekruttering i yderlig 12 måneder, undlader man blot at betale for den kommende 12 måneders periode! Se eksempel på en kunde der håndterer uopfordrede ansøgninger og normale ansøgninger med et  "Ansøg her"  link og en  Feedbox , der er sat op på under 30. min!  -  se mere her     Sådan holder man styr på rekrutteringen    og så nemt er det at indrykke en annonce med copy-and-paste mulighed!   Man har også mulighed for at lægge lidt YouTube film ind, der vises direkte inde på Jeres stillingsopslag.  Hvis du stiller dig på en YouTube film kan du som regel højre-klikke og "Kopiere videoens webadresse" som du kan lægge direkte ind i vores word editor.      
Savner I flere ansøgninger fra de rette kandidater? Skal vi "headhunte" Jeres kommende medarbejder for kr. 4.999! Vi sætter Jer i kontakt med de passivt jobsøgende – prikker dem på skulderen og vækker en interesse for Jeres ledige stilling Du har sikkert lagt mærke til annoncerne inde på din Facebook-, Instagram-  eller LinkedIn profil der forsøger at sælge et budskab. På anbefalJOB bruger vi disse promoveret annoncer til at give Jer flere ansøgere -  og med succes for vores kunder! Jobportalerne bugner af stillingsopslag, men færre og færre kandidater opsøger jobportalerne for at finde nyt job. Til gengæld vokser rekrutteringsvirksomhederne markant, og det er fordi de prikker til potentielle emner, når der skal besættes stillinger.   Brug promoveret jobannoncering og kom i kontakt med de passivt jobsøgende En promoveret jobannonce virker således på samme måde, som når en Headhunter skal finde et kandidat til Jer – den vækker en interesse og prikker en kandidat på skulderen. Vi målretter således helt specifik Jeres jobannonce til relevante målgrupper på Facebook, Instagram og LinkedIn og her er vi stærke på anbefalJOB. For kr. 4.999,- prikker vi således potentielle kandidater på skulderen for Jer inde på Facebook, Instagram og LinkedIn.   Gratis option: Kør en sikker rekruttering og aflæs resultaterne direkte     Når I anvender anbefalJOB får I samtidig adgang til vores rekrutteringsværktøj der holder styr på rekrutteringen hele vejen, og hvor I undgår at modtage og behandle ansøgninger via e-mails.     Hermed kan I overholde kravene fra Persondataforordningen (GDPR) til at gennemføre en sikker rekruttering. Samtidig kan I følge med i hvor mange der rent faktisk læser Jeres jobannonce løbende.       Case: HANS JØRGENSEN & SØN Entreprenører A/S søger løbende projektledere og i et trængt marked med fuld beskæftigelse. Nedenstående blev således promoveret på Facebook, Instagram og LinkedIn og over en periode på 4 uger blev der ansat to nye projektledere. Havde man valgt traditionel headhunting ville processen være noget længere og man havde også betalt for ansættelse af kandidat nr. 2 – dette gør man ikke hos os!             Sådan holder man styr på rekrutteringen  
  Sådan holder man styr på rekrutteringen     og så nemt er det at indrykke en annonce med copy-and-paste mulighed     Referencer   Plug-and-Play løsning  der løser udfordringerne med den nye Persondataforordning og samtidig giver flere ansøgere ! Du kan logge på direkte herunder     Tilmeld direkte her på siden   Vi opretter selvfølgelig også gerne en gratis demo for Jer – brug kontaktformularen her     Løsningen kører i Skyen og virker med det samme Vores personalesystem til rekruttering kræver ingen installation, abonnement, licenser, uddannelse og afhængighed af nøglepersoner. Alle kan være med og køre en rekruttering fra a-z. Bemærk Jeres stillingsopslag bliver samtidig vist på Facebook samt LinkedIn - så mens du tester får I måske flere ansøgninger end normalt. For at få det fulde udbytte af din test kan du evt. fjerne Jeres nuværende e-mail adresse der modtager ansøgninger på Jeres hjemmeside. Lav i stedet en tekst der hedder “ Ansøg her ” inde på Jeres hjemmeside, der linker op til stillingsopslaget   ( se eksempel her )    Hvordan kommer jeg igang? Læs vores vejledning her  og vælg produktet GRATIS under "Priser" Demo'en er on-line i 5 dage. Herefter har du stadigvæk adgang til kandidaterne i endnu 1 dag og herefter slettes alt, da data på kandidater udefra jo kun er til låns iht. Persondataforordningen.       Har I flere stillingsopslag der skal håndteres et dette intet problem  Med en Feedbox er der styr på alle Jeres stillingsopslag. Hver gang I indrykker et stillingsopslag vises dette således på Jeres hjemmeside, Facebook sider, LinkedIn sider og anbefalJOB.        
  Vores personalesystem til rekruttering håndterer Jeres rekruttering fra a-z, iht. Persondataforordningen - enkelt og ligetil Samtidig får I jobannoncering med, da systemet viser Jeres jobopslag på Jeres hjemmeside, anbefalJOB, Facebook og LinkedIn med det samme I slår en stilling op.     Med vores virksomhedsløsning medfølger: Vores personalesystem til rekruttering der holder styr på kandidaterne fra a-z og hvor I slipper for implementeringsudgifter, abonnement, licenser, uddannelse, workshops og ikke mindst efteruddannelse når nøglemedarbejdere fratræder. Vi har skåret ind til det centrale, så alle kan være med og køre en professionel rekruttering  Et personalesystem til rekruttering hvor I slår ledige stillinger op i et nemt oprettelsesmodul, og hvor Jeres annonce med det samme vises på Jeres hjemmeside, anbefalJOB, Facebook og LinkedIn Man kan tilføje filmklip på alle stillingsopslag     For at kunne vise Jeres jobannoncer på Jeres hjemmeside, anbefalJOB, Facebook og LinkedIn på samme tid, kræver det at man sætter en Feed-Box ind på sin hjemmeside, som vi designer. Vi sender en kode der lægges ind på siden og som fremtidigt viser alle Jeres stillingsopslag.     Eksempler på en Feed-box   Sådan holder man styr på rekrutteringen      og så nemt er det at indrykke en annonce med copy-and-paste mulighed!   Man har også mulighed for at lægge lidt YouTube film ind, der vises direkte inde på Jeres stillingsopslag.  Hvis du stiller dig på en YouTube film kan du som regel højre-klikke og "Kopiere videoens webadresse" som du kan lægge direkte ind i vores word editor.      
Du kan også lave en copy-and-paste fra en hvilken som helst hjemmeside, eller et tekstdokument over i vores word editor! Vi tilbyder muligheden for at du kan tilknytte filmklip til alle dine annoncer, ligesom du i virksomhedsprofilen kan tilknytte et filmklip - du bestemmer endvidere selv størrelse og placering. Annoncen er on-line med det samme du trykker indryk - både på Jeres hjemmeside, anbefalJOB, samt Facebook og LinkedIn.         Nedenstående klip viser hvor nemt det er at oprette egne stillingsopslag her på anbefalJOB.   Man har også mulighed for at lægge lidt YouTube film ind, der vises direkte inde på Jeres stillingsopslag.  Hvis du stiller dig på en YouTube film kan du som regel højre-klikke og "Kopiere videoens webadresse" som du kan lægge direkte ind i vores word editor.      
Se mere