Sourcing

Derfor skal du bruge os til at finde Jeres næste medarbejder

 

Vi finder Jeres kommende medarbejder indenfor 50 dage for kr. 40.000,- alt inklusiv

Vi giver Jer samtidig adgang til vores rekrutteringsværktøj der anvendes i rekrutteringsforløbet, som I samtidig kan anvende op til 12 måneder til alle Jeres øvrige stillingsopslag samt uopfordrede ansøgninger (værdi kr. 11.999,-).

Vi tager ikke ekstra betaling såfremt I ansætter flere kandidater fra et rekrutteringsforløb gennemført i samarbejde med os.

 

 

 

Hvornår har du sidst ansat en ny medarbejder på din gode mavefornemmelse!

Her på anbefalJOB vil vi gerne gøre lidt op med den gængse måde man anvender headhunting og Search & Select – disse metoder er tunge, tidskrævende (dyre) og giver langt fra altid den bedste kandidat til Jer, da mange springer fra forløb, hvor man skal igennem 5-6 samtaler, samt testbatterier på ens personlighed, intelligens mm.

 

Vi vil gerne lidt tilbage til kernen i rekrutteringen igen!

Det er Jer der bedst kender kulturen i virksomheden og i sidste ende ved om en kandidat passer ind her.

 

 

 

Se på os som en ekstra ressource der er med til at finde kandidater løbende til Jer, hvor en rekrutteringsproces afsluttes, så snart vi har fundet den rette kandidat.

 

Vi bruger et par timer på at sætte os ind i Jeres kultur og snak med lederen til den kommende medarbejder. Vi beder lederen udfylde en DiSC profil (tager 5-10 min.) som vi holder op mod kandidaterne vi sender videre til Jer, for at skabe det bedste match for Jer og kandidaten.

Herefter udformer vi målrettet Search (netværk, sociale medier, annoncering etc.) og finder løbende egnede kandidater som vi screener indledningsvis, inden de sendes videre til Jer.

Vi anvender et fælles rekrutteringsværktøj, der giver Jer gennemsigtighed i hele processen, og vi lukker en rekrutteringsopgave, så snart I har fundet en kandidat, hvor Jeres mavefornemmelse i sidste ende fører til en ansættelse.

 

Giver vi garantier på fastholdelse i 6, 12, 24 måneder!

Nej vi tror ikke så meget på den model, at en fejlansættelse giver Jer en bedre kandidat nr. 2, hvis den første springer fra, før f.eks. 6 måneder, og vi skal arbejde ”gratis”, på at finde endnu en kandidat.

Prisen ved disse garantier skal som regel hentes andet steds, hvorfor vi også er langt billigere end traditionelle metoder.

Vi vil langt hellere bedømmes på vores evne til at give Jer flere kandidater løbende, hvor I er i førertrøjen, og selv bedømmer hvornår det helt rette match er til stede.

 

Vi finder kandidaterne der hvor de er 

Vi er stærke på Search og prikker potentielle kandidater på skulderen der hvor de befinder sig - vi får ofte flere kandidater i spil, og disse er synlige i det fælles rekrutteringsværktøj. Så vores søgeproces giver ofte flere egnede kandidater til en stilling - ansætter I flere i et forløb med os, tager vi således ej heller ekstra betaling for kandidat nr. 2, nr. 3..... I måtte ansætte!

 

         

 

 

Vores pris er fast og vi påtager os kun opgaver vi mener vi kan løse for Jer indenfor 50 dage!

Vi finder en given kandidat til Jer for kr. 40.000 hvor alle udgifter er indeholdt (ex. jobannoncer på f.eks. Jobindex der aftales særskilt). Vi fakturerer Jer endvidere kr. 20.000 i opstart til dækning af annoncer, samtale med Jer, testning, samt samtale med kandidater vi screener og kr. 20.000 når en kandidat underskriver en ansættelsesaftale.

Vi påtager os således ej heller opgaver som vi ikke mener, vi kan give Jer nok kandidater til, at denne er lukket indenfor 50 dage!

Nogle af de jobs vi har besat med succes:
 Projektchef til entreprenørvirksomhed
 Projektleder til entreprenørvirksomhed
 Entrepriseleder til entreprenørvirksomhed
 Filialchef til bank
 Tømrersjak til entreprenørvirksomhed
 Betonsjak til entreprenørvirksomhed
 Kundemedarbejder til bank
 HR Chef til bank
 Leder til offentlig virksomhed
 Tjenestemænd til offentlig virksomhed
 Sælger til internetvirksomhed
 Sælger til IT virksomhed
 Regnskabschef til entreprenørvirksomhed
 IT Chef til televirksomhed
 Økonomichef til televirksomhed
 Projektleder til analysevirksomhed
 Leder til servicevirksomhed
Mekaniker til entreprenørvirksomhed
 
Skal vi finde Jeres næste medarbejder så kontakt os på mail@anbefaljob.dk med oplysninger omkring stillingen der skal besættes, så vender vi denne internt i vores search team, og kontakter Jer igen med det videre forløb, så I snarligt kan få sat et ansigt på Jeres nye medarbejder!
 

Vores rekrutteringsværktøj anvendes i hele forløbet og giver Jer gennemsigtighed igennem hele processen

- samt, ikke mindst, en sikker rekruttering iht. Persondataforordningen (GDPR)