Skip to main content

Få flere kandidater i spil

En jobannonce på anbefalJOB tiltrækker flere kvalificerede ansøgninger!

Når en researcher hos en Headhunting virksomhed går i gang med at identificere kandidater til en given stilling, arbejder han/hun med at lave en såkaldt longlist, hvorfra man foretager den egentlig henvendelse.

Du kender det måske selv, hvor du er blevet kontaktet inde på LinkedIn, Facebook eller via telefon omkring jobmuligheder i en given virksomhed.

Når du slår en jobannonce op på anbefalJOB, arbejder din jobannonce i princippet på samme måde, som en researcher gør hos en Headhunting virksomhed, men til helt andre priser (fra kr. 549,-) da vi har automatiseret arbejdet med at generere longlisten.

Din jobannonce bliver således med det samme eksponeret på en række sider på de sociale medier, afhængig af din betalingsplan. Herefter tager vi et nærmere kig på din jobannonce og Jeres virksomhed, og booster den helt specifikt på Facebook eller LinkedIn, så vi rammer målgruppen der vil være interessant for den ledige stilling – du kan læse mere omkring Facebook og LinkedIn Boost her.

 

Brug filmklip

Når researcheren kontakter en given kandidat på hans/hendes longlist sker dette som sagt ofte via LinkedIn. I stedet for researcheren, er det nu din jobannonce, der skal skabe den første kontakt til kandidaten, når annoncen popper op inde på hans LinkedIn profil.

Det er derfor afgørende at du får solgt jobbet og Jeres virksomhed på den rigtig måde!

Som den første danske jobportal kan du sætte filmklip direkte ind på alle vores annoncer, og du bestemmer selv størrelse og placering – se mere her

 

Hold styr på kandidat feltet

Hos de større Headhunting virksomheder han man personalesystemer der kan håndterer kandidatfeltet. Hos anbefalJOB har vi også HR Pipe-line, som er et rekrutteringsværktøj der holder styr på ansøgningerne, og hvor alt er samlet på ét sted.

HR Pipe-line følger med på alle vores annoncetyper, da det blot er en del af pakken, når du annoncerer hos os!