Skip to main content

Uopfordret ansøgning

Vedr.: Uopfordret ansøgning

 

Jeg kan se I søger en række medarbejdere på Jeres fælles e-mail adresse for jobansøgninger. Jeg vil således gerne søge ”stillingen” hos Jer, som er med til at sikre I ikke får bøder iht. persondataforordningen, når I sender ansøgninger rundt i virksomheden!

Husker I også at slette kandidater i emnebanken som er mere end 6 måneder gamle? – alle steder? (outlook, c-drev, fælles mapper, papirskemaer mv.).

Jeg bliver nok den billigste medarbejder I får ”ansat”, da jeg arbejder for kr. 499,- om måneden. Til gengæld kan I se min ansættelse som en billig forsikring, mod de store bøder som persondataforordningen giver mulighed for - 4% af Jeres omsætning!

 

Man må gerne forvente lidt mere

Jeg ved også at når man ansætter folk og løbende får kandidater der henvender sig, så kan det være svært at have det fulde overblik. Jeg giver Jer et suverænt fælles overblik, når I først har ”ansat” mig.

Jeg sørger også for at give Jeres virksomhed bedre eksponering på de sociale medier, ligesom Jeres virksomhedsprofil kommer frem på Google. Du kan prøve at skrive ”gratis personalesystem” ude på Google, så ser du hvilke muligheder jeg også tilbyder, for at få Jer frem på Google, som en del af de kr. 499 I giver mig i månedsløn!

 

Det næste skridt

Jeg vil gerne komme til en samtale hos Jer, men kan også starte med at sende en demo, der viser hvordan I får overblik og sikrer fremtidige ansøgninger af ift. persondataforordningen, samtidig med I får flere ansøgere – så er jeg sikker på I ”ansætter” mig uden samtale :)

 

De bedste hilsner

anbefalJOB.dk